Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Mielenrauhaa ja stressitöntä työntekoa koko organisaatiollesi

Haluamme varmistaa, että sinun yritykselläsi on parhaat edellytykset tarjota työntekijöillesi modernia työntekoa tukeva verkkoympäristö. Verkko-osaamisemme ja Ciscon Unified Access -ratkaisu luovat mielenrauhaa ja stressitöntä työntekoa koko organisaatiollesi.

Cisco Unified Access on älykäs verkkoarkkitehtuuri, joka mahdollistaa ihmisten, laitteiden ja liiketoimintaprosessien liittämisen verkkoon älykkäämmin ja tietoturvallisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Unified Access -ratkaisu ottaa huomioon myös uudet kasvavat sovellusalueet kuten BYOD (Bring Your Own Device) sekä IoE (Internet of Everything), tuottaen niistä organisaatiolle maksimaaliset liiketoimintahyödyt.

Yksi hallintajärjestelmä ja yhtenäinen pääsynhallintapolitiikka

Unified Access -ratkaisun perusajatuksena on tarjota yhtenäinen verkko, jota ylläpidetään yhdellä hallintajärjestelmällä ja johon pätee yhtenäinen pääsynhallintapolitiikka. Yhtenäisen verkon operointi ja hallinta on helpompaa, jolloin sen ylläpitoon kuluu vähemmän aikaa ja rahaa. Organisaatiollesi jää näin enemmän resursseja liiketoiminnan kannalta tärkeämpien asioiden, kuten kilpailuedun kehittämiseen.

Yhtenäinen hallintajärjestelmä, Cisco Prime Infrastructure, mahdollistaa niin langallisen kuin langattoman verkon hallinnan. Hallintajärjestelmä osaa myös nostaa proaktiivisesti esille mahdollisia tietoturvaan tai verkkolaitteiden elinkaareen liittyviä uhkia. Tämä auttaa organisaatiotasi olemaan varma siitä, että verkkolaitteissa on käytössä ajantasaiset tietoturvapäivitykset ja se on kokonaisuutena vaatimusten mukainen.

Yhtenäisen pääsynhallintapolitiikan mahdollistava Cisco Identity Services Engine (ISE) varmistaa, että käyttäjä saa aina samanlaiset palvelut riippumatta siitä, liittyykö hän langalliseen vai langattomaan verkkoon tai jopa etäyhteyden kautta. Sama järjestelmä tarjoaa myös täyden näkyvyyden – ketä verkossa on ja millä laitteilla – sekä kehittyneet vierasverkkopalvelut. Keskitetty pääsynhallinta minimoi operatiiviset kustannukset ja käyttäjien pääsyoikeuksiin liittyvät virhemahdollisuudet.

Unified Access -ratkaisun kivijalkana on yhtenäinen Cisco-verkkoinfrastruktuuri, joka tarjoaa erinomaisen näkyvyyden, tietoturvan ja suorituskyvyn verrattaessa monitoimittajaympäristöön. Unified Access -verkkoa toteutettaessa voidaan lisäksi hyödyntää ainutlaatuisen joustavaa Cisco ONE Software -lisensointimallia, joka helpottaa ja nopeuttaa tarvittavien toiminnallisuuksien käyttöönottoa niin olemassa olevalla kuin tulevaisuuden laitekannalla.

Älykäs verkko ja tarkka paikannusteknologia

Ciscon älykäs verkko ja markkinoiden tarkin langaton paikannusteknologia kuuntelevat ja huomioivat verkon tapahtumia ja auttavat verkon tarjoajia analysoimaan asiakastrendejä ja asiakkaiden käyttäytymistä ennennäkemättömällä tavalla.  Asiakkaiden ja verkon käyttäjien tuntemus lisääntyy ja palvelu paranee, kun tietoa voidaan hyödyntää reaaliaikaisesti ja retrospektiivisesti. Tiedolla voidaan myös vaikuttaa ostokäyttäytymiseen, vähentää ruuhkia, analysoida käyttötarpeita ja vapauttaa henkilöstöä muihin tehtäviin.

Cisco Halo (Cisco Hyperlocation Solution) ja  Cisco CMX (Connected Mobile Experiences) auttavat yhdessä tunnistamaan verkossa olevia asiakasvirtoja, niiden liikkeitä ja käyttäytymistä. Markkinoiden tarkimmasta paikannusteknologiasta  hyötyvät monet toimialat, kuten terveydenhuolto , vähittäiskauppa-, huolinta- ja varastointialat sekä lento- ja liikennöintiasemat.

Esimerkkejä käyttötavoista:

Kaupanala
Paikannusratkaisujen avulla asiakkaat saavat tietoa kaupan tarjoomasta  ja löytävät oikeat tuotteet nopeammin. Verkon tarjoajat saavat tietoa asiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja liikkeistä sekä voivat markkinoida ja viestiä palveluitaan asiakkaille reaaliajassa ja näin tehostaa sekä nopeuttaa myyntiä.

 

Matkailu

Lentoasemalla asiakkaita voidaan palvella vaikkapa
ohjaamalla heitä nopeammin oikeaan terminaaliin.

 

 

 


Opetus
Oppilaitosalueella paikannusratkaisut kertovat missä oppilaat liikkuvat ja missä sekä mihin vuorokaudenaikaan tarvitaan erityistä verkon kapasiteettia. Oppilaille voidaan jakaa tietoaesim. muutoksista luentoaikatauluissa.

Web-sisällön esitys