Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Oraclen tietokannat Cygaten virtuaalialustasta – nopeasti, suorituskykyisesti ja edullisesti

Oraclen tietokannat on perinteisesti rakennettu fyysisillä palvelimilla, koska lisensointi ei ole mahdollistanut tietokantojen ajamista asiakkaiden käyttämillä virtualisointiratkaisuilla – VMwaren vSpherellä tai Microsoftin Hyper-V:llä. Jos olet halunnut käyttää Oraclea edellä mainituissa klustereissa, sinun on tarvinnut lisensoida koko klusterin kaikki suorittimet Oraclen ohjelmistojen osalta. Siihen vain harvalla asiakkaalla on ollut tarpeeksi budjettia. Oracle on kuitenkin jo jonkin aikaa mahdollistanut tietokantojen ja sovelluspalvelinten järkevän virtualisoinnin ja lisensointimallit omaa teknologiaansa, Oracle VM:ää, hyödyntäen.

Cygate on tuotteistanut virtuaaliset, käytön mukaan kuukausilaskutettavat kapasiteettipalvelut Oraclen tietokannoille ja sovelluspalvelimille pohjautuen Oraclen Private Cloud Appliance –teknologiaan (PCA). Cygaten PCA-kapasiteettipalvelu tukee Oraclen WebLogic-sovelluspalvelimia ja Oraclen Standard Edition 1 (SE1), Standard Edition 2 (SE2) ja Enterprise Edition (EE) -tietokantoja ja Oraclen Real Application Clusteria (RAC). EE-version yhteydessä kaikki tietokannan lisämodulit ovat käytettävissä. Kapasiteettialusta mahdollistaa Enterprise Editionin lisensoinnin Trusted licensing -mallilla, jolloin maksat lisenssiä ja ylläpitomaksua vain tietokannan käytössä olevista suorittimista. Tällöin kykenet reagoimaan liiketoimintasi muutoksiin entistä nopeammin ja joustavammin. Tietokantainstanssien käytettävyys paranee, koska ne voivat siirtyä automaattisesti toiselle palvelinnoodille vikatilanteissa tai suunniteltujen päivitysten yhteydessä.

Cygaten PCA-alusta hyödyntää tietokantakäyttöön optimoitua Oraclen ZFS-tallennusjärjestelmää. ZFS tukee tietokannan kyselyjen tekemistä suoraan levyjärjestelmästä optimoiden näin tietokannan suorituskykyä. Lisäksi ZFS mahdollistaa tietokannan kompression Oraclen HCC-toiminnallisuudella (Hybrid Columnar Compression). HCC pakkaa tietokannat erittäin tehokkaasti, mikä sekä parantaa tietokannan suorituskykyä että säästää merkittävästi tallennuksen ja varmistusten hinnassa.

Cygaten PCA-kapasiteettipalvelun kuukausihinta koostuu tarvitsemastasi määrästä virtuaalisuorittimia, keskusmuistia ja tallennuskapasiteettia. Kapasiteetin määrä on muutettavissa joustavasti ylös- ja alaspäin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kapasiteettihinnoittelu sisältää Oracle Enterprise Linux -käyttöjärjestelmän (täysin Red Hat -yhteensopiva) ja Oracle VM -virtualisointiohjelmiston käyttöoikeuden.

Cygate tarjoaa PCA-kapasiteettipalvelun lisäksi täydelliset tietokannan hallinta- ja valvontapalvelut ja tietokannan varmistuspalvelut. Cygaten PCA-palvelu tuotetaan tietoturvallisesti kotimaisesta korkean käytettävyyden konesalista. Asiakkaiden ympäristöjä valvotaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Cygaten kokeneet tietokanta-asiantuntijat auttavat optimoimaan tietokantojesi käytön. Meidän kauttamme voit myös hankkia tarvittavat Oracle-lisenssit ja ylläpidot.

Cygaten virtualisoitu PCA-palvelu poistaa asiakkailta fyysisen ympäristön elinkaareen liittyvät haasteet, parantaa tietokantojen käytettävyyttä, tehostaa lisenssiomaisuuden käyttöä ja mahdollistaa aiempaa joustavamman skaalautuvuuden. PCA-alusta mahdollistaa uusien tietokantojen provisionnin ja kloonaamisen todella nopeasti – tarvittaessa jopa automaattisesti.

Ota meihin yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan lisää!