Login to your account

Username *
Password *

Kumppanit

Parhaat tuotteet ja ratkaisut kumppaneidemme

portfolioista liiketoimintasi jatkuvuuden tueksi.

Kumppanit

Olemme valinneet kumppaneidemme kanssa heidän tarjoamistaan portfolioista parhaat tuotteet ja ratkaisut tukemaan ja täydentämään palvelukokonaisuuttamme. Vastaamme kaikkien osien saumattomasta integraatiosta ja tarjoamme asiakkaillemme vain huippulaatua maailman parhailla tuotteilla ja ratkaisuilla.

 

Kumppaneitamme: 

 

 

 

Cisco

Cisco on maailmanlaajuisesti johtava verkkoarkkitehtuurin kokonaisratkaisujen kehittäjä. Cisco mahdollistaa organisaatioille tietoturvallisen, ohjelmisto-ohjatun IT-Infrastruktuurin aina lähiverkoista pilvipalveluihin, yhtenäisellä avoimella tietoturva-arkkitehtuurilla.

Cisco on maailman viidenneksi suurin ohjelmistoyhtiö, ja kyberturvallisuus on osa kaikkia Ciscon ohjelmistoratkaisuja. 

Telia Cygate on Ciscon Gold Certified Partner-tason kumppani. Lisäksi olemme saavuttaneet Customer Experience -spesialisaation ja Lifecycle Advisor -sertifioinnin.
Telia Cygatella on Ciscon korkean teknisen tason CCIE-sertifioituja henkilöitä 8 kpl.

 

Mehiläinen valitsi Telia Cygaten luotettavaksi ICT-kumppanikseen toteuttamaan tietoliikenneverkko­uudistuksen Ciscon Meraki-teknologialla

Verkkouudistuksen myötä Mehiläinen sai automatisoidun, läpinäkyvän, käyttäjäystävällisen, entistä tietoturvallisemmman ja helposti päivitettävän verkkoympäristön, joka auttaa turvaamaan liiketoiminnan optimaalisen jatkuvuuden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. on johtava yritysten ja valtionhallinnon kyberturvallisuusratkaisujen tarjoaja globaalisti. Sen ratkaisut suojaavat 5. sukupolven kyberhyökkäyksiltä alan johtavalla haittaohjelmien, kiristysohjelmien ja muiden hyökkäysten kiinnijäämisprosentilla. Check Pointin monitasoinen tietoturva-arkkitehtuuri, ”Infinity” Total Protection sisältää 5. sukupolven (Gen V) edistyneen uhkientorjunnan, joka suojaa yrityksen pilvi-, verkko- ja mobiililaitteissa sijaitsevan tiedon. Check Point tarjoaa myös alan kattavimman ja intuitiivisimman yhden kontrollipisteen ohjausjärjestelmän. Check Point huolehtii yli 100 000 ison ja pienen yrityksen ja yhteisön tietoturvasta. 

Telia Cygate on neljän tähden Check Point -kumppani.

 

 

 


Juniper Networks

Juniper Networks tuo verkkojen yksinkertaistamiseen tuotteita, ratkaisuja ja palveluita, jotka yhdistävät maailman. Innovaatioidemme avulla poistamme verkostoitumisen rajoitukset ja monimutkaisuudet pilviaikakaudella ratkaistaksemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme vaikeimmat päivittäiset haasteet. Me Juniper Networksissä uskomme, että verkko on maailmaa muuttava ja ihmiskuntaa eteenpäin vievä resurssi. Olemme sitoutuneet visioimaan uraauurtavia tapoja toimittaa automatisoituja, skaalautuvia, turvallisia ja liiketoiminnan nopeudella liikkuvia verkkoja.

Telia Cygate on Juniper Networksin Elite-tason kumppani.

Lue lisää:

Juniper Networks istuu järjestelmään kuin järjestelmään

Terveydenhuollon ICT-palveluihin erikoistunut Istekki turvaa lähiverkkonsa Telia Cygaten ja Juniperin avulla

 

 

 

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks on tunnettu modernien verkkotason tietoturvatuotteiden pioneerina. Olemme valmistaneet markkinat muuttaneita NGFW -tuotteita jo 12 vuoden ajan, ilman historian painolastia aiemman sukupolven tuotteista. Loistava näkemys ja tinkimätön toteutus ovatkin nostaneet Palo Alto Networksin liikevaihdossa mitattuna jo maailman suurimmaksi verkkotietoturvatuotteiden valmistajaksi.

NGFW -tuotteet ovat edelleen hyvin oleellinen osa Palo Alto Networksin tarjoamaa. Nykyisellään tämä sama NGFW -tuotteemme on saatavilla monipuolisesti fyysisenä palomuurina, konesalin virtuaalipalomuurina, pilvipalomuurina, tai vaikkapa täysin palveluna hankittavana ja globaalin peiton tarjoavana SASE / FWSaaS -palveluna (Prisma Access -palvelu).

Kuten Telia Cygate, myös Palo Alto Networks uskoo voimakkaasti pilvipohjaisten palveluiden yleistymiseen ja niiden turvaamisen tärkeyteen. Tästä osoituksena virtuaalinen NGFW -tuotteemme on saanut jo vuosia paljon kiitosta myös julkipilvialustoille asennettuna (mm. Azure, AWS, Google). Toisena esimerkkinä olemme myös vieneet pilven turvaamisen kyvykkyyttämme aivan uudelle tasolle hiljattain julkistetuilla Puresec ja Twistlock yritysostoilla, joiden kautta saimme toiminnallisuuden myös konttien sisään ulottuvaan tietoturvaan sekä ”serverless” -ratkaisujen tietoturvaan (lisätään Prisma Cloud -tuotekokonaisuuteemme, joka jo ennestään sisälsi julkipilvialustan turvaamisen Redlock -tuotteen avulla).

Pilvialustojen ja -palveluiden turvaamisen lisäksi toinen tärkeä painopistealueemme on hankalamman uhkan havainnointikyvykkyyden lisääminen uuden Cortex XDR -palvelun avulla. Cortex XDR nojautuu palomuuriemme ja päätelaiteagenttiemme logiin ja yhdistää nämä tiedot käyttäytymisanalytiikkaan ja täyteen tapahtumien korrelointiin hyvin yksinkertaisessa ja itseoppivassa muodossa, joka mahdollistaa palomuuripalveluntarjoajille helposti toteutettavaa managed SOC -liiketoimintaa. Cortex XDR on itsessään pilvipohjainen ja hyvin yksinkertainen mutta tehokas palvelu, joka nojautuu verkon osalta täysin samoihin palomuureihin kun millä muuripalvelua muutenkin tuotetaan, olivatpa ne pilvessä tai asiakkaan tiloissa. Päätelaitteiden osalta keskeistä on uhkientorjunnan (Traps) lisäksi täysi ”nauhoitus” päätelaitteen tapahtumista missä tahansa tilanteessa. 

Cortex XDR:n lisäksi olemme hiljattain saaneet päätökseen Demiston yritysoston, josta saimme täydennyksenä markkinaa johtavan SOAR -tuotteen esimerkiksi SOC-palvelukeskuksen toimintojen automatisointiin ja tehostamiseen. 

Käy tutustumassa Palo Alto Networksin edistyksellisiin ratkaisuihin Demo Centerissä.

Palo Alto Networks Finland toimii Suomessa tällä hetkellä 10 hengen maatoimiston voimin, jonka tarkoituksena on myynnin edistäminen loppuasiakaskentässä, kumppanien liiketoiminnan tukeminen, sekä asiakkaiden että kumppanien tekninen pre-sales konsultointi. Maailmalla paloaltolaisia on nyt noin 6.500 henkeä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tuotteidemme maahantuojan Exclusive Networks Finland Oy:n kanssa, joka toimii lisäarvopalvelun tuottajana tuotteidemme maahantuonnin ja kumppanimyynnin lisäksi erilaisten markkinointiaktiviteettien, teknisen pre-, ja post-sales tuen, myynnin tuen, virallisen koulutuksen, sekä kysynnän luonnin osalta usean yksinomaan Palo Alto Networksiin keskittyneen henkilön voimin.

Telia Cygate on Palo Alto Networksin Diamond-kumppani.

 

 

 

 

Amazon Web Services (AWS)

Amazon Web Services (AWS) on maailman suurin ja laajimmin käytetty julkipilven toimittaja. AWS:n palvelutarjonnasta löytyy tällä hetkellä yli 200 valmista palvelua, jotka ovat saatavilla AWS:n globaaleista palvelukeskuksista. AWS on niin nopeasti kasvavien startup- kuin Enterprise-yritystenkin valinta skaalautuvaksi ja innovatiiviseksi pilvialustaksi.

Telia Cygate on AWS Advanced Consulting partner.

 

 

 

 

F5 Networks

F5 tarjoaa strategiset menetelmät ja työkalut IT-infrastruktuurin kontrollointiin. F5:n ratkaisuin yritykset pystyvät skaalaamaan, mukauttamaan ja yhtenäistämään IT-ympäristönsä liiketoiminnan vaatimuksiin ja kehittämään sitä joustavasti edelleen.

Telia Cygate on F5 Networksin Gold-kumppani.

 

 

 

 

Rubrik

Rubrik toimittaa alustan tietojen hallintaan ja suojaamiseen pilvessä, pilven reunalla ja paikallisesti toimitiloissa. Asiakkaat valitsevat Rubrikin Cloud Data Management -ohjelmiston yksinkertaistamaan varmuuskopiointia ja palauttamista, nopeuttamaan pilven käyttöönottoa ja mahdollistamaan laaja-alaisen automaation. Rubrikin kaikkialle soveltuva ja skaalautuva arkkitehtuuri on rakennettu vahvistamaan nykypäivän ja tulevaisuuden IT-osastoja, vähentäen omistamisen kokonaiskustannuksia ja mahdollistaen infrastruktuurin joustavuuden multi-cloud -ympäristössä. 

Telia Cygate on Rubrikin Elite-kumppani.

 

 

Microsoft

Microsoft mahdollistaa digitalisaation älykkään pilven ja älykkään pilven reunan aikakaudelle. Microsoftin tavoitteena on antaa jokaiselle henkilölle ja organisaatiolle mahdollisuus saavuttaa enemmän.

Telia Cygate on Microsoftin Gold-tason kumppani.

 

 

 

VMWare

VMware on maailman johtava virtualisointiohjelmistojen ja yksityisten pilviratkaisujen toimittaja. VMware nopeuttaa digitalisaatiota kehittyvissä IT-ympäristöissä.

Telia Cygate on Premier Solution Provider -tason VMware-kumppani.

 

 

Red Hat

Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen tarjoaja. Red Hat luo yhteisöpohjaisten lähestymistapojen avulla luotettavia ja suorituskykyisiä pilvi-, Linux-, middleware, tallennus- ja virtualisointituotteita.

Telia Cygate on CCSP Advanced -tason Red Hat -kumppani.

 

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) auttaa asiakkaitaan kehittymään nopeammin. Alan monipuolisin portfolio ulottuu pilvi- ja konesaliteknologioista aina nykyaikaisiin päätelaitteilla käytettäviin palveluteknologioihin. HPE:n teknologioiden ja palveluiden avulla asiakkaat eri puolilla maailmaa voivat muuttaa IT:nsä tuottavammaksi, tehokkaammaksi ja tietoturvallisemmaksi.

Telia Cygate on HPE ja HPE Aruba Platinum -kumppani.

 

 

 

Citrix

Citrixin pyrkimyksenä on maailma, jossa ihmisten, organisaatioiden ja asioiden yhteisvaikutus on turvallinen ja rajaton ainutlaatuisten asioiden mahdollistamiseksi. Citrix auttaa asiakkaita mieltämään työn tulevaisuuden uudella tavalla tarjoamalla heille kaikkein kattavimman turvallisen digitaalisen työtilan, jossa yhdistyvät työntekijöiden tuottavuuden edellyttämät sovellukset, tiedot ja palvelut. Lisäksi Citrix yksinkertaistaa tietotekniikan kykyä sopeutua ja hallinnoida monimutkaisia pilviympäristöjä. 

Telia Cygate on CSA GOLD -tason Citrix-kumppani.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!