Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Kohti kesälomia

Päivä on nyt pisimmillään, meitä cygatelaisia on enemmän kuin koskaan aiemmin ja osaamisemme on laajentunut merkittävästi sitten edellisen kesäkirjeen. Kiitokset kuuluvat teille, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme.

Saimme kevään mittaan paljon hyviä uutisia: meidät kutsuttiin palomuurivalmistaja Palo Alto Networksin Diamond Partneriksi, Citrix palkitsi meidät Outstanding Achievement Finland 2016 -palkinnolla ja asiakastyytyväisyysindeksimme jatkaa nousuaan.

Hyvistä saavutuksista huolimatta olemme edelleen nälkäisiä. Haemme lisää kasvua, jatkamme henkilöstön ja osaamisen kehittämistä sekä sähköisten palveluiden uudistamista.

Haluamme jatkossa tarjota huipputason tietoturva- ja verkko-osaamisen lisäksi tietoturvallisia konesalipalveluita entistä laajemmalla mittakaavalla. Teemme paraikaa myös muutoksia toimintatapoihimme, jotka mm. selkeyttävät palveluprosessiamme ja tähtäävät entistä korkeampaan palvelukykyyn. Lisäksi haemme jatkuvasti uusia tärkeitä teknologiakumppaneita, joiden kanssa vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin kattavammin.

Toukokuussa muurattiin Soneran datakeskuksen peruskivi Pitäjänmäellä. Hanke tarjoaa paljon oivallisia mahdollisuuksia it-laadun ja -tuottavuuden parantamiseen. Juuri tällaisia rohkeita ratkaisuja tarvitsemme, jotta Suomi pysyy kansallisesti kilpailukykyisenä it-sektorilla. Kerromme myöhemmin lisää Cygaten roolista.

Haluan toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa kesää!

Ilkka Äyräväinen
Toimitusjohtaja
Cygate Oy