Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Hyvä asiakkaamme ja kumppanimme

On aika kiittää onnistuneesta yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana.  

Silläkin uhalla, että alan toistaa itseäni, voin tyytyväisenä todeta, että vuosi on ollut meille vahvan kasvun aikaa. Korkean tason kyberturva- ja datacenter-osaamisen kysyntä on suurta, eikä maailman tapahtumien ja kehityksen valossa ole hiipumaan päin.

Tänä vuonna eniten keskustelua ja kysymyksiä asiakkaidemme keskuudessa on herättänyt erityisesti pilvipalveluiden tietoturva. Hybridipilvi on yhä useamman yrityksen valinta, mikä asettaa uudenlaiset vaatimukset tietoturvan lisäksi integraatio-osaamiselle. Pilvianalyysipalvelumme kasvava suosio taasen on osoitus siitä, että yritykset ovat ymmärtäneet pilvissä liikkuvien tietojensa hallinnan merkityksen.

Panostimme tänä vuonna verkko-osaamiseen ostamalla Bemecon Solutionsin. Bemeconilaiset tuovat meille erittäin monipuolista osaamista tietojärjestelmien käytettävyydestä, suorituskyvystä sekä palvelutason monitoroinnista ja analysoinnista. Tämä täydentää erinomaisesti uniikkia yhdistelmäämme verkko-, tietoturva- ja konesalipalveluiden tarjoajana.

Yritysosto mukaan lukien saimme tänä vuonna yli 20 uutta cygatelaista. Cygatessa työskentelee nyt 240 alojensa parasta osaajaa, jotka ymmärtävät ja vastaavat asiakkaamme teknologisiin ja liiketoiminnallisiin haasteisiin yli 25 vuoden kokemuksella. Haluan kiittää kaikkia cygatelaisia halusta oppia ja kehittyä, olemme matkalla oikeaan suuntaan.

Tietotekniikan alan merkittävä hanke, Soneran datakeskus, kohoaa ensi vuoden aikana Pitäjänmäkeen. Suomen suurimman yrityskäyttöön tarkoitetun konesalin tuloa odotetaan innolla laajalla rintamalla. Tässä kohtaa on selvää, että se tarjoaa valtavia mahdollisuuksia ict-laadun ja -tuottavuuden sekä kyberturvallisuuden parantamiseen.

Näillä sanoilla haluan toivottaa kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2017.

Ilkka Äyräväinen
Toimitusjohtaja
Cygate Oy