Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Cygate Satelliittipalvelu

Satelliittipalvelulla tuomme pilven omiin tiloihisi. Hallinnoimme, valvomme ja ylläpidämme palvelinjärjestelmää kuin se sijaitsisi omassa konesalissamme.

Asennamme tiloihisi palvelinlaitteiston, joka integroidaan valvonta- ja hallintapalveluumme. Sinun ei tarvitse huolehtia infran kahdennuksista ja varmistuksista tai kahden konesalin vaatimuksista. Vikatilanteesta toipuminen käynnistetään yksityisestä pilvestämme Suomessa, jossa myös tietojen varmistukset sijaitsevat. Tämä mahdollistaa nopean toipumisen esimerkiksi paikallisen palvelimen rikkoutuessa.

Palvelu skaalautuu joustavasti tarpeen mukaan. Järjestelmää hallitaan ja valvotaan kuten muitakin konesalipalveluitamme palvelukeskuksestamme, halutessasi 24/7/365. Satelliittipalvelussa käytetty hallinta- ja valvontamalli ulottuu myös julkisesta pilvestä ostettuihin palveluihin (esim. Azure ja AWS).

Hinnoittelu on käytönmukainen, jolloin maksat vain käytetystä kapasiteetista ja tilatuista palveluista. Tarvittavat virtualisointiohjelmistot ja käyttöjärjestelmälisenssit sisältyvät palveluun. Muihin tarvittaviin palvelun osiin voi käyttää omien lisenssien lisäksi Cygaten tarjoamia lisenssimalleja.

Palvelua voidaan täydentää Cygaten verkonhallintapalveluilla, kuten palomuuri- ja kuormanjakopalveluilla. Satelliittipalvelussa verkkosi yhdistetään meidän konesaliimme – täten voit helposti ja joustavasti hyödyntää muitakin palveluitamme.

Palvelu on kohdistettu organisaatioille, joilla on paikallisen saatavuuden vaativia toiminnallisuuksia. Syynä paikallisen saatavuuden tarpeelle voi olla esimerkiksi suorituskyky, tietoliikennekatkosten vaikutusten minimointi, latenssit ja säädökset.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja tulemme mielellämme kertomaan lisää!