Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Cygate Oy työpaikkana

Cygatella on aloittanut vuoden alusta yli 20 uutta osaajaa. Henkilöstöstä vastaavan Susanna Ojalan mukaan henkilöstön osalta on panostettu voimakkaasti strategisiin osa-alueisiin etupainotteisesti, josta esimerkkinä 24/7 tietoturvanhallintakeskukseen (SOC) tehdyt rekrytoinnit sekä konesalipalveluiden uudistamiseen liittyvät rekrytoinnit.

Ojala iloitsee hyvien hakijoiden lukumäärästä: "Pelkästään tänä vuonna olemme saaneet avoimiin paikkoihimme jo noin 250 hakemusta". Cygate panostaa henkilöstöönsä erityisen paljon. "Olemme lähes tuplanneet osaamisen kehittämiseen liittyvän budjettimme viime vuoteen verrattuna. Yrityksessämme on rakennettu asiantuntijoille selkeä kasvupolku, jossa osaamisen kasvaessa on mahdollista siirtyä vaativampien tehtävien pariin. Tämän lisäksi Cygatella on strategisen osaamisen ohjelma, jolla varmistamme toimialan parhaan osaamisen myös jatkossa", Ojala kertoo.

Tuore cygatelainen Jere Järvinen kertoo hakeneensa tietoturvanhallintakeskukseen töihin, koska "tiesi Cygaten tietoturvakeskuksen olevan suomalaisen tietoturvan kärkiä". "Tuntui hienolta, että minut valittiin useista hakijoista Cygaten ammattilaisten joukkoon. Cygatella on panostettu perehdytykseen paljon ja olen päässyt heti ensimmäisten viikkojen aikana konkreettisesti työn pariin", Järvinen sanoo.

Azure Stack -arkkitehti Mari Hamppula halusi Cygatelle töihin, koska "Cygate on innovatiivinen IT- palveluntarjoaja, joka tarjoaa palveluitaan Suomesta." Hamppula haluaa olla mukana kehittämässä Cygaten osaamista ja portfoliota. "Parasta Cygatella on osaavat ja ammattitaitoiset kollegat. Tekeminen on helppoa, hauskaa ja joustavaa Cygaten ammattilaisten kanssa", Hamppula tiivistää.

Mikäli haluaisit olla osa huippujengiämme, käy katsomassa avoimet työpaikat ja lähetä rohkeasti hakemuksesi: http://www.cygate.fi/fi/tyopaikat.