Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Case: Teboil

Siirtyminen Cygaten kapasiteettipalveluun ja Private Cloud -ratkaisuun lisäsi Teboilin toiminnan läpinäkyvyyttä ja joustavuutta.

Täyden palvelun öljytalo Teboil päätti toimitilamuuton yhteydessä luopua kalliin konesalitilan rakentamisesta. Siirtyminen Cygaten kapasiteettipalveluun ja Private Cloud -ratkaisuun lisäsi Teboilin toiminnan läpinäkyvyyttä ja joustavuutta. Yritys voi keskittyä olennaiseen, kun Cygate hoitaa ylläpidon.

Oy Teboil Ab harjoittaa Suomessa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä, jakelua ja huoltoasematoimintaa. Teboilin toiminta-ajatuksena on olla tehokas, asiakasläheinen ja toimintaympäristönsä muutoksiin nopeasti reagoiva öljy-yhtiö.

Toimitilamuuton yhteydessä Teboil luopui omasta konesalitilastaan.

- Investointi uuteen konesaliin olisi tullut kalliiksi. Lisäksi tavoittelimme toimintamme ja suunnittelumme joustavuuden parantamista. Konesalipalvelun ulkoistaminen oli meidän mittakaavassamme suuri, mutta tässä kohtaa paras ratkaisu, kuvailee Teboilin Pyry Virtanen.

Teboilin kaikki palvelut, virtuaalikoneet ja muutama fyysinen laite siirrettiin Teboilin konesalista Cygaten hallintaan. Palvelimille toteutettiin Private Cloud -ratkaisu. Laitealustan ja käyttöjärjestelmän ylläpito sekä datan varmuuskopiointi ovat nyt Cygaten vastuulla halutun palvelutason mukaisesti.

- Palvelukeskusympäristön siirto ja käyttöönottoprojekti onnistuivat laajuuteensa nähden sujuvasti. Tekemällä siirto useissa osissa varmistettiin lyhyet palvelukatkot, jotka voitiin ajoittaa eri järjestelmille sopiviksi, kertoo Cygaten käyttöönottopäällikkö Eero Luostarinen.

Joustavuus piti projektin aikataulussa

Projektin kriittisin tekijä oli aikataulussa pysyminen, sillä siirrettäviä järjestelmiä oli erittäin paljon.

- Cygate osoitti joustavuutta, jonka avulla käyttöönottoprojekti pystyttiin viemään läpi kunnianhimoisessa aikataulussa, Virtanen kiittelee.

- Olemme erittäin tyytyväisiä projektin lopputulokseen. Läpinäkyvyys, asiantuntemus, valvonta ja hallinta nousivat seuraavalle tasolle. Uuden ratkaisun avulla pystymme kohdistamaan toimenpiteet paremmin niihin osioihin, joista todelliset kustannukset aiheutuvat. Kuukausisopimuksen ansiosta maksamme vain siitä, mitä tarvitsemme, Virtanen jatkaa.

Cygate valikoitui palveluntarjoajaksi toimituksen ketteryyden sekä kustannustehokkuuden vuoksi. Virtasen mukaan yhteistyö Cygaten kanssa jatkuu ehdottomasti.

- Seuraavana vuorossa ovat konsolidointi ja jatkokehitys. Pyrimme alentamaan kustannuksia rationalisoimalla ajettavaa kuormaa tulevaisuudessa, Virtanen suunnittelee.

Tarve: Omasta konesalitilasta luopuminen toimitilamuuton yhteydessä. Samalla kaivattiin parempaa läpinäkyvyyttä, asiantuntemusta sekä yksinkertaisempaa valvontaa ja hallintaa.  

Ratkaisu: Siirtyminen Cygaten kapasiteettipalveluun ja Private Cloud -ratkaisun rakentaminen palvelimille. Cygaten asiantuntijat vastasivat pääosin mittavasta siirtoprojektista.

Lisätietoja: sales@cygate.fi

 

Teboil on täyden palvelun öljytalo, joka harjoittaa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä, jakelua ja huoltoasematoimintaa Suomessa. Teboil on Suomen toiseksi suurin öljy-yhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on olla tehokas, asiakasläheinen ja toimintaympäristönsä muutoksiin nopeasti reagoiva öljy-yhtiö.