Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Julkaistu 18 tammikuu 2017

Cygate Oy on hyväksytty joustavia työskentely-ympäristöjä kehittävän Citrixin Platinum Partneriksi. "Luotettava tietoturva, työn liikkuvuus ja laitteiden elinkaaren piteneminen ovat virtualisointiosaamisen päähyödyt asiakkaillemme", kertoo Cygaten toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen.

Cygate kehittää ja kasvattaa Citrix-liiketoimintaansa määrätietoisesti. Vuoden 2016 alussa Citrixin Gold Partneriksi hyväksytty Cygate on nyt suorittanut Citrix Platinum Partner -osaamiseen vaadittavat sertifioinnit sekä kasvattanut Citrix-liiketoimintansa Platinum-kumppanuuden edellyttämälle tasolle. Cygaten osaaminen ja sitoutuminen huomioitiin Citrix Outstanding Achievement Finland 2016 -palkinnolla.

Lisäksi Cygate on ainoa suomalaisyritys, joka on suorittanut Citrix Specialist -ohjelman kaikki neljä spesialiteettitasoa (Mobility Management, Networking for Apps & Mobile Security, Networking for Data Center, Virtualization). Citrix Specialist -statuksen saavuttamiseksi kumppaniyrityksen on läpäistävä perusteellinen näyttökoe, sillä asiantuntijoiden taidot ja yhteispeli ratkaisevat hankkeiden onnistumisen.

"Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja olla alan kärkeä työasema- ja sovellusvirtualisoinnissa. Citrix Platinum -kumppanuus takaa asiakkaillemme korkeatasoisen asiantuntemuksen ja tuen sekä osoittaa sitoutumistamme teknologiakumppaniimme", Äyräväinen korostaa.

"Virtualisointiosaamisella vahvistamme asiakkaidemme tietoturvaa ja mahdollistamme modernin, liikkuvan työn. Samalla myös päätelaitteiden elinkaari pitenee – puhtaat laitteet rasittuvat käytössä vähemmän ja kestävät pidempään. Virtualisointiratkaisujen kysyntä jatkuu vahvana, sillä ne vastaavat asiakkaiden todellisiin tarpeisiin", Äyräväinen toteaa.

Sitoutuminen Platinum-tason kumppanuuteen on luonnollisesti molemminpuolista.

"Kokonaisvaltaiset työasemavirtualisointihankkeet ovat yhä yleisempiä, mutta erittäin vaativia operaatioita. Cygaten erikoistuneet huippuosaajat pystyvät katsomaan projekteja kokonaisvaltaisesti ja ovat osoittaneet kykynsä viedä ne tehokkaasti maaliin. Yksilötaidot ovat tärkeitä, mutta aina tarvitaan myös yhteistyötä ja vahvaa tiimihenkeä. Syventyvä kumppanuutemme Cygaten kanssa edustaa hyvin Citrixin ajattelutapaa "Work better – live better"", Citrixin Senior Partner Account Manager Kim Masalin sanoo.

Lisätietoja:

Ilkka Äyräväinen, toimitusjohtaja, Cygate Oy, 040 302 2049, ilkka.ayravainen@cygate.fi
Kim Masalin, Senior Partner & Account Manager, Citrix Systems Finland Oy, 040 562 1831, kim.masalin@citrix.com


Citrix

Citrix mahdollistaa maailman, jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti ja helppokäyttöisesti yhteydessä toisiinsa. Citrix tarjoaa kokonaisen ja integroidun portfolion Työtila palveluna -ratkaisuja, sovellustoimituksia, virtualisaatiota, liikkuvuutta, verkkotoimituksia ja tiedostonjakoratkaisuja, jotka varmistavat, että kriittiset järjestelmät ovat turvallisesti käyttäjien saatavilla pilvipalvelussa tai paikan päällä miltä tahansa laitteelta tai alustalta. Vuonna 2015 Citrixin liikevaihto oli 3,28 miljardia USD. Sen ratkaisut ovat käytössä ympäri maailmaa yli 400 000 organisaatiossa sekä yli 100 miljoonalla käyttäjällä.

Lisätietoja: www.citrix.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Julkaistu 22 toukokuu 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Julkaistu 26 huhtikuu 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.
Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy icon

Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy

Julkaistu 22 maaliskuu 2018

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy:n.
Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista icon

Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista

Julkaistu 9 maaliskuu 2018

Telia jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti investointejaan sen liiketoimintaa vahvistaviin palveluihin, kun Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa IT-asiantuntijatalo Cloud Solutions CS Oy:n. Kyseessä on jo neljäs yritysosto vuoden sisällä Telian vauhdittaessa muutostaan monipuoliseksi ICT-yhtiöksi.
Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani icon

Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani

Julkaistu 20 helmikuu 2018

Cygate Oy on saavuttanut Infobloxin korkeimman tason Platinum-kumppanuuden Suomessa ja Ruotsissa. Infoblox on DNS-, DHCP-, ja IP-osoitteiden hallinnan markkinajohtaja.