Sisältöjulkaisija

Takaisin

Kesätyöntekijä DataCenter Operator -tehtävään

Kesätyöntekijä DataCenter Operator -tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme DataCenter Operator -roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen datacentereiden olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin!

Nimeni on Jukka Aho ja vastaan Cygate Oy:ssä DataCenter-tiimistä. Tiimissäni on kattava kirjo mukavia ja lahjakkaita tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into sekä vankka asiantuntemus yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä tulevaksi kesäksi tehokasta käsiparia Kesä-Operator -rooliin joukkoomme Helsinkiin.


Seuraava mahdollisuutesi

Tiimini vastuualueeseen kuuluu palvelutuotantoon käytettävien sisäisten järjestelmien operointi. Tässä porukassa pääset suoraan käsiksi datacenterin ytimeen, eli työtehtäviisi tulee sisältymään datacenterin laitteiden kanssa touhuamista ja erilaista datan selvittelyä. Lisäksi voit käyttää aikaa muissa tehtävissä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada kattava käsitys siitä, mistä palvelutuottajan datacenter rakentuu, miten sitä ylläpidetään ja miten kehitetään erilaisin menetelmin.


Kuka sinä olet?

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme DataCenter Operator -roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen datacentereiden olevan keskiössä? Niin tai näin, meille on tärkeintä, että olet reipas tarttumaan työhön, halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Osaamiseltasi olet joko jo kouluja käynyt tai itse harrastusten kautta opiskellut sopivan teknisen perustason.


Osaamisesi ja kokemuksesi

Datacenter Operator -roolissa sinun on tarpeellista osata työskennellä erilaisissa datacentereissä. Järjestelmäosaaminen on vahvasti eduksi, mutta heikommallakin osaamisella pystyt edelleen hallitsemaan sisältöjä. Työssä eduksi on myös erilaiset tietoverkkotaidot. Mikäli sinulla on kyky omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä, tämä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!


Osaamisesi tiivistettynä:

  • Ymmärrys erilaisista datacenter-ympäristöistä
  • Kyky omaksua uusia järjestelmiä
  • Dokumentointitaitoa (tekstinkäsittely ja taulukkolaskenta)
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme:

  • Tietoliikenteen peruskonseptien tuntemista (TCP/IP, Vlan)
  • Kokemusta palvelinasennuksista
  • Kaapeloinnin tuntemusta (kuitu ja kupari)


Mitä voit odottaa?

Cygate Oy on jo vuosia tarjonnut kesätöitä alan junioreille ja moni heistä on palannut taloon opintojen päättymisen jälkeen. Meillä panostetaan esimiestyöhön ja tekijöitämme arvostetaan. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki!  
Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.


Innostuitko?

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, jukka.aho@cygate.fi, puh. 040 503 5580. Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2018.

Hae tehtävää!
 
Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.


Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

System Specialist

Uskallatko olla mukana luomassa uuden sukupolven IT-palveluita? Etsimme nyt System Specialistia Cygate Oy:n Cloud & Data Center -yksikköön Helsinkiin. Lue lisää

Key Account Manager

Haemme kasvavaan myyntijoukkueeseemme voitontahtoista ja yhteistyötä rakentavaa myynnin ammattilaista Helsinkiin. Tehtävänäsi on uusien asiakkaiden hankinta, uusmyynti sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteistyön kehittäminen. Lue lisää

Team Leader, Technical Account Management

Do you have both commercial and technical awareness and excellent management and leadership skills? Do you understand modern sales proces and tools? We are now looking for a team leader! Lue lisää

Kesätyöntekijä DataCenter Operator -tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme DataCenter Operator -roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen datacentereiden olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Lue lisää

Kesätyöntekijä System Adminin tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Lue lisää