Sisältöjulkaisija

Takaisin

Data Scientist

Data Scientist

Haluatko osaksi huipputiimiä, josta pääset eturivin paikalta kehittämään datan hyödyntämistä koneoppimisesta tekoälyyn? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista työtehtävistä?

 
Etsimme Data Scientistia Service Operations –yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa asiakkaidemme jatkuvien palveluiden tuottamisesta.
 

Seuraava mahdollisuutesi

Data Scientistin roolissa tutkit asiakasympäristöistämme saatavaa dataa (miljoonia herätteitä / vrk) ja kehität uusia tapoja hyödyntää sitä tuotannon ohjauksessa, proaktiivisessa vianselvityksessä ja dashboardien rakentamisessa. Toimit myös Configuration and Asset Management –prosessin omistajana ja vastaat CMDB:n sisällöstä tietovuona (miten/mistä data tulee, miten validoidaan, miten päivittyy jne).
 

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Uskomme, että uuden sukupolven IT palveluntarjoajan tulee ottaa entistä vahvemmin käyttöön kehittyneet datan prosessointimahdollisuudet, kuten datan analysointi, koneoppiminen ja tekoäly. Data on digitalisaation raaka-aine, josta se voidaan jalostaa tietämykseksi ja lopulta viisaudeksi.
 

Odotamme sinulta

  • Vahvaa teknistä osaamista ja kiinnostusta datan analysoinnista, Big Datasta ja tietokantojen toiminnasta
  • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta prosessimaiseen toimintaan (ITILv3 / Configuration and Asset Management)
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • Osaat työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti
  • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti)

 

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen Elastic Stackista ja Kibanasta
  • Ohjelmointi- ja scriptaustaidot
  • Ymmärrys tietoverkoista, tietoturvasta ja konesalipalveluista
Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.
 
Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Alex Nylund puhelimitse 050 367 0962 tai sähköpostitse alex.nylund@cygate.fi.
 
Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 1.4.2018.
 
 
Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

System Specialist

Uskallatko olla mukana luomassa uuden sukupolven IT-palveluita? Etsimme nyt System Specialistia Cygate Oy:n Cloud & Data Center -yksikköön Helsinkiin. Lue lisää

Key Account Manager

Haemme kasvavaan myyntijoukkueeseemme voitontahtoista ja yhteistyötä rakentavaa myynnin ammattilaista Helsinkiin. Tehtävänäsi on uusien asiakkaiden hankinta, uusmyynti sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteistyön kehittäminen. Lue lisää

Team Leader, Technical Account Management

Do you have both commercial and technical awareness and excellent management and leadership skills? Do you understand modern sales proces and tools? We are now looking for a team leader! Lue lisää

Kesätyöntekijä DataCenter Operator -tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme DataCenter Operator -roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen datacentereiden olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Lue lisää

Kesätyöntekijä System Adminin tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Lue lisää