Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygatelle ja DataInfolle uudet toimitusjohtajat

Cygatelle ja DataInfolle uudet toimitusjohtajat

Julkaistu 23 tammikuu 2017

Lehdistötiedote:
Markus Kalalahti on nimitetty tänään Cygate Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään DataInfon toimitusjohtajan paikalta. Samalla DataInfon toimitusjohtajana aloittaa Kimmo Sulin. Hän siirtyy tehtävään Soneran PK-yritysliiketoiminnan vetäjän paikalta.

Markus Kalalahti on toiminut DataInfon toimitusjohtajana vuodesta 2014 ja Soneran palveluksessa 15 vuotta.

"Markus Kalalahti on kehittänyt DataInfon liiketoimintaa innovatiivisella ja innostavalla otteella, joka on tuottanut erinomaista tulosta. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään. Samalla haluan kiittää aiempaa toimitusjohtajaa Ilkka Äyräväistä hänen Cygatella tekemästään työstä", sanoo Soneran yritysliiketoiminnasta vastaava, Cygaten hallituksen puheenjohtaja Jussi Salminen.

DataInfon toimitusjohtajana aloittaa tänään Kimmo Sulin. Hän on toiminut Soneralla eri tehtävissä yritysliiketoiminnan asiakasrajapinnassa vuodesta 1996. "Kimmo on viime vuodet hoitanut menestyksekkäästi Soneran PK-asiakasliiketoimintaa. Toivotan Kimmolle intoa ja onnistumisia uudessa tehtävässä DataInfon vetäjänä", Jussi sanoo.

Cygate on Telia Companyn tytäryhtiö Suomessa. Cygate on tietoturvan sekä tietoverkkojen ja konesali- sekä pilviteknologioiden asiantuntija. Cygaten asiakkaita ovat niin yritykset kuin julkiset organisaatiot. Cygaten liikevaihto vuonna 2015 oli noin 78 MEUR ja työntekijöitä Cygatella on noin 240.

DataInfo on Telia Companyn tytäryhtiö Suomessa. DataInfon palvelut ja laitteet tuovat tietoturvallisen ja käyttäjäystävällisen liikkuvan työn yrityksien ja julkisten organisaatioiden käyttöön. DataInfon liikevaihto vuonna 2015 oli noin 31 MEUR ja työntekijöitä DataInfolla on noin 60.

Lisätietoja:

Jussi Salminen, yritysliiketoiminnan johtaja, Sonera
Puh. 040 83 45 818
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliacompany.com

 


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Julkaistu 22 toukokuu 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Julkaistu 26 huhtikuu 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.
Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy icon

Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy

Julkaistu 22 maaliskuu 2018

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy:n.
Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista icon

Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista

Julkaistu 9 maaliskuu 2018

Telia jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti investointejaan sen liiketoimintaa vahvistaviin palveluihin, kun Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa IT-asiantuntijatalo Cloud Solutions CS Oy:n. Kyseessä on jo neljäs yritysosto vuoden sisällä Telian vauhdittaessa muutostaan monipuoliseksi ICT-yhtiöksi.
Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani icon

Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani

Julkaistu 20 helmikuu 2018

Cygate Oy on saavuttanut Infobloxin korkeimman tason Platinum-kumppanuuden Suomessa ja Ruotsissa. Infoblox on DNS-, DHCP-, ja IP-osoitteiden hallinnan markkinajohtaja.