Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygatelle ja DataInfolle uudet toimitusjohtajat

Cygatelle ja DataInfolle uudet toimitusjohtajat

Julkaistu 23 tammikuu 2017

Lehdistötiedote:
Markus Kalalahti on nimitetty tänään Cygate Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään DataInfon toimitusjohtajan paikalta. Samalla DataInfon toimitusjohtajana aloittaa Kimmo Sulin. Hän siirtyy tehtävään Soneran PK-yritysliiketoiminnan vetäjän paikalta.

Markus Kalalahti on toiminut DataInfon toimitusjohtajana vuodesta 2014 ja Soneran palveluksessa 15 vuotta.

"Markus Kalalahti on kehittänyt DataInfon liiketoimintaa innovatiivisella ja innostavalla otteella, joka on tuottanut erinomaista tulosta. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtävään. Samalla haluan kiittää aiempaa toimitusjohtajaa Ilkka Äyräväistä hänen Cygatella tekemästään työstä", sanoo Soneran yritysliiketoiminnasta vastaava, Cygaten hallituksen puheenjohtaja Jussi Salminen.

DataInfon toimitusjohtajana aloittaa tänään Kimmo Sulin. Hän on toiminut Soneralla eri tehtävissä yritysliiketoiminnan asiakasrajapinnassa vuodesta 1996. "Kimmo on viime vuodet hoitanut menestyksekkäästi Soneran PK-asiakasliiketoimintaa. Toivotan Kimmolle intoa ja onnistumisia uudessa tehtävässä DataInfon vetäjänä", Jussi sanoo.

Cygate on Telia Companyn tytäryhtiö Suomessa. Cygate on tietoturvan sekä tietoverkkojen ja konesali- sekä pilviteknologioiden asiantuntija. Cygaten asiakkaita ovat niin yritykset kuin julkiset organisaatiot. Cygaten liikevaihto vuonna 2015 oli noin 78 MEUR ja työntekijöitä Cygatella on noin 240.

DataInfo on Telia Companyn tytäryhtiö Suomessa. DataInfon palvelut ja laitteet tuovat tietoturvallisen ja käyttäjäystävällisen liikkuvan työn yrityksien ja julkisten organisaatioiden käyttöön. DataInfon liikevaihto vuonna 2015 oli noin 31 MEUR ja työntekijöitä DataInfolla on noin 60.

Lisätietoja:

Jussi Salminen, yritysliiketoiminnan johtaja, Sonera
Puh. 040 83 45 818
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliacompany.com

 


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen icon

Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen

Julkaistu 27 marraskuu 2018

Telia vahvistaa tietoturvaosaamistaan tuomalla eri teknologioiden tietoturvaosaajat yhteen. Tietoturvapalveluiden kehittäminen, tuottaminen ja ylläpito keskitetään Telian tytäryhtiö Cygateen 1.1.2019 alkaen
Hanna Pursiainen nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi icon

Hanna Pursiainen nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi

Julkaistu 19 marraskuu 2018

Hanna Pursiainen on nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 19.11.2018.
Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Julkaistu 9 marraskuu 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Julkaistu 31 elokuu 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Julkaistu 31 elokuu 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.