Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Julkaistu 7 marraskuu 2016

Lehdistötiedote:
Cygate laajentaa tarjontaansa yhteistyössä maailman johtavan laajakaista- ja SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) -verkkoratkaisujen toimittajan Silver Peakin kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Cygate tarjoaa jatkossa asiakkailleen Silver Peakin Unity EdgeConnect SD-WAN ja Unity Boost -ratkaisuihin pohjautuvia palveluita. Uusi palvelukonsepti täydentää Cygaten kattavaa verkko-, tietoturva- ja konesalipalveluiden tarjontaa.

"Olemme johtava verkkoratkaisujen toimittaja suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntäviä palveluita. Uuden SD-WAN -palvelumme ansiosta asiakkaamme voivat yhdistää toimipisteensä ja työntekijänsä suorituskykyiseksi, tietoturvalliseksi ja luotettavaksi verkoksi. Laajan osaamisemme, vuorokauden ympäri toimivan suomenkielisen asiakastukemme ja Silver Peakin edistyneen teknologian ansiosta asiakkaamme saavat uudella tavalla kustannustehokkaita ja laadukkaita verkkoratkaisuita", kertoo Cygaten Business Manager Kalle Vuorimies.

Cygate valitsi Silver Peakin ratkaisut uuden palvelukonseptinsa pohjaksi niiden edistyneiden ominaisuuksien ja suorituskykyjen vuoksi. Cygate on jo osoittanut uuden palvelun toimivuuden rakentamalla ensimmäisen SD-WAN-ratkaisun pilottiasiakkaalleen, suomalaiselle monikansalliselle yritykselle. Uusi SD-WAN -ratkaisu on korjannut ongelmia asiakkaan olemassa olevissa yhteyksissä parantaen niiden suorituskykyä, ja käytettävyyttä.

"Cygatella on vankka kokemus edistyneiden teknologiaratkaisujen toimittamisesta asiakkailleen. Silver Peakin ratkaisuihin perustuvat suorituskykyiset SD-WAN-palvelut laajentavat yhtiön tarjontaa entisestään. Cygaten asiakkaat voivat luottaa siihen, että uusi palvelukonsepti tukeutuu alan johtavan toimijan teknologiaan", toteaa Shayne Stubbs, Silver Peakin Vice President for Service Provider Sales.

Silver Peak

Silver Peak on maailman johtava laajakaista- ja laajaverkkoratkaisujen toimittaja. Yritys tarjoaa suorituskykyisiä SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) -ratkaisuja, jotka mahdollistavat turvalliset, luotettavat ja liiketoimintaa tehostavat yhteydet. Yli 2 275 yritystä 80 eri maassa on valinnut Silver Peakin laajakaista- ja hybridilaajaverkkoratkaisut.

www.silver-peak.com

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen, Cygate Oy
puh. (09) 613 8911
etunimi.sukunimi@cygate.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Julkaistu 22 toukokuu 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Julkaistu 26 huhtikuu 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.
Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy icon

Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy

Julkaistu 22 maaliskuu 2018

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy:n.
Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista icon

Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista

Julkaistu 9 maaliskuu 2018

Telia jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti investointejaan sen liiketoimintaa vahvistaviin palveluihin, kun Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa IT-asiantuntijatalo Cloud Solutions CS Oy:n. Kyseessä on jo neljäs yritysosto vuoden sisällä Telian vauhdittaessa muutostaan monipuoliseksi ICT-yhtiöksi.
Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani icon

Cygate Oy on nyt Infobloxin Platinum-kumppani

Julkaistu 20 helmikuu 2018

Cygate Oy on saavuttanut Infobloxin korkeimman tason Platinum-kumppanuuden Suomessa ja Ruotsissa. Infoblox on DNS-, DHCP-, ja IP-osoitteiden hallinnan markkinajohtaja.