Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Julkaistu 7 marraskuu 2016

Lehdistötiedote:
Cygate laajentaa tarjontaansa yhteistyössä maailman johtavan laajakaista- ja SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) -verkkoratkaisujen toimittajan Silver Peakin kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Cygate tarjoaa jatkossa asiakkailleen Silver Peakin Unity EdgeConnect SD-WAN ja Unity Boost -ratkaisuihin pohjautuvia palveluita. Uusi palvelukonsepti täydentää Cygaten kattavaa verkko-, tietoturva- ja konesalipalveluiden tarjontaa.

"Olemme johtava verkkoratkaisujen toimittaja suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntäviä palveluita. Uuden SD-WAN -palvelumme ansiosta asiakkaamme voivat yhdistää toimipisteensä ja työntekijänsä suorituskykyiseksi, tietoturvalliseksi ja luotettavaksi verkoksi. Laajan osaamisemme, vuorokauden ympäri toimivan suomenkielisen asiakastukemme ja Silver Peakin edistyneen teknologian ansiosta asiakkaamme saavat uudella tavalla kustannustehokkaita ja laadukkaita verkkoratkaisuita", kertoo Cygaten Business Manager Kalle Vuorimies.

Cygate valitsi Silver Peakin ratkaisut uuden palvelukonseptinsa pohjaksi niiden edistyneiden ominaisuuksien ja suorituskykyjen vuoksi. Cygate on jo osoittanut uuden palvelun toimivuuden rakentamalla ensimmäisen SD-WAN-ratkaisun pilottiasiakkaalleen, suomalaiselle monikansalliselle yritykselle. Uusi SD-WAN -ratkaisu on korjannut ongelmia asiakkaan olemassa olevissa yhteyksissä parantaen niiden suorituskykyä, ja käytettävyyttä.

"Cygatella on vankka kokemus edistyneiden teknologiaratkaisujen toimittamisesta asiakkailleen. Silver Peakin ratkaisuihin perustuvat suorituskykyiset SD-WAN-palvelut laajentavat yhtiön tarjontaa entisestään. Cygaten asiakkaat voivat luottaa siihen, että uusi palvelukonsepti tukeutuu alan johtavan toimijan teknologiaan", toteaa Shayne Stubbs, Silver Peakin Vice President for Service Provider Sales.

Silver Peak

Silver Peak on maailman johtava laajakaista- ja laajaverkkoratkaisujen toimittaja. Yritys tarjoaa suorituskykyisiä SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) -ratkaisuja, jotka mahdollistavat turvalliset, luotettavat ja liiketoimintaa tehostavat yhteydet. Yli 2 275 yritystä 80 eri maassa on valinnut Silver Peakin laajakaista- ja hybridilaajaverkkoratkaisut.

www.silver-peak.com

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen, Cygate Oy
puh. (09) 613 8911
etunimi.sukunimi@cygate.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Julkaistu 9 marraskuu 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Julkaistu 31 elokuu 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Julkaistu 31 elokuu 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.
Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Julkaistu 22 toukokuu 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Julkaistu 26 huhtikuu 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.