Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Sisältöjulkaisija

Takaisin

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 julkistettiin toukokuun puolivälissä CPX 2017 -tapahtumassa.

Check Pointin vahvuus on kiistatta sen tarjooman laajuus, joka kattaa tietoturvan eri kerrokset. R80.10 -alusta auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän tehoja irti laitteista, joita nämä ovat jo hankkineet Check Pointilta. Lisää tehoja R80.10 tuo myös tietotekniikka-ammattilaisten ajankäyttöön ja yhteistyöhön. Se tarjoaa keskitetyn hallinnan tietoturvaan.

– Check Point Infinity on verkon, pilviresurssit, oman konesalin ja päätelaitteiden tietoturvan kattava kokonaisratkaisu ja R80.10 on sen mahdollistava alusta. Emme odota, että murtovaras onnistuu tunkeutumaan taloon vaan mahdollistamme liiketoiminnalle murtosuojauksen niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan, Check Pointin maajohtaja Robert Lindqvist sanoo.

Check Pointin ratkaisut eivät keskity vain uhkatilanteiden havaitsemiseen ja reagointiin, vaan ennaltaehkäisyyn. Ennaltaehkäisyn tie on ainoa tie, jolla tuntemattoman hyökkäys voidaan torjua.

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

Check Pointista suositellaan lämpimästi ja toteutetaan luotettavasti kokonaisvaltaista, liiketoimintakeskeistä otetta tietoturvaan.

– Tietoturvan hallinta ei voi enää olla sattumanvaraista tai hajautunutta. WannaCry ja muut ransomware-harmit ovat osoittaneet, että kaikenlainen tieto on arvokasta – viimeistään kun sen menettää. Kyberrikollisten keinovalikoima ulottuu kaikkialle. Esimerkiksi suomalaisten organisaatioiden mobiililaitteet ovat vielä aivan liian kevyesti suojattu hyökkäyskanava ict-infraan, Lindqvist sanoo.

 R80.10 -alusta uudistaa tietoturvan yhdestä pisteestä hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus kattaa niin konesalin, pilven kuin päätelaitteiden ja mobiililaitteidenkin tietoturvan. Olemassa oleviin Check Pointin laitteisiin on softauudistuksen myötä luvassa mittavaa tehonlisäystä. Lisäksi moderni tietoturva tulee uudistuksen myötä järkevästi saataville myös aiempaa pienempiin ympäristöihin.

Tervetuloa ottamaan tuntumaa

– R80.10 on ilouutinen kaikille meille ja teille, joille tietoturvasta huolehtiminen on jokapäiväistä työtä. Varmistamme yhdessä Check Pointin kanssa käyttöönottoprojektien sujumisen. Kannattaa siis tutustua tähän ja merkitä sopivaan kohtaan omalle prioriteettilistalleen, Cygaten tietoturvakonsultti Kari Oja sanoo.

Kiinnostuitko sinä yhtenäisestä näkymistä organisaatiosi tietoturvatilanteeseen? Haluaisitko
37 % lisää tehoa Check Point -palomuureihin? Suositko yhden pysähdyksen taktiikkaa tietoturvaratkaisun rakentamisessa?

Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Julkaistu 9 marraskuu 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Julkaistu 31 elokuu 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Julkaistu 31 elokuu 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.
Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Julkaistu 22 toukokuu 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Julkaistu 26 huhtikuu 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.