Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Cygaten UPS-palvelu

Cygaten UPS-palvelu suojaa verkon laitteet.

Verkon käyttökatkokset johtuvat usein verkon aktiivilaitteiden rikkoutumisesta ja tyypillisiä rikkoutuvia komponentteja ovat virtalähteet. Sähköverkon ongelmista johtuvat laiterikot ja verkon käyttökatkokset voidaan estää suojaamalla kiinteistön verkkolaitteet UPS (Uninterruptible Power Supply) -laitteilla. Ne varmistavat tasaisen virransyötön lyhyissä katkoksissa ja syöttöjännitteen epätasaisuuksissa.

Sähköverkosta saatava sähkö ei yleensä ole tasalaatuista ja mahdollinen sähkökatko ei ole ainoa sähköverkon aiheuttama ongelma. Sähköverkossahan esiintyy sekä lyhyt- että pitkäaikaista jännitevaihtelua, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa verkkolaitteistolle. Kaiken kaikkiaan sähköverkossa voi olla peräti yhdeksän erilaista laatutason ongelmaa, kuten verkon kuorman muuttumisen aiheuttama lyhytaikainen jännitetason lasku ja nousu. Tästä tyypillisimpänä esimerkkinä lienee ukkosen aiheuttama jännitteen nousu, joka on omiaan rikkomaan sähkölaitteita.

Cygaten UPS-palvelu tuottaa asiakkaillemme vikasietoisen, valvotun ja hallitun UPS-ympäristön. Valvomomme havaitessa ongelmia järjestelmässä teemme vianselvityksen etäyhteyden avulla. Toisinaan ongelman korjaaminen voi vaatia huoltohenkilöstön tilaamista paikan päälle. Näillä keinoin takaamme asiakkaamme verkon katkeamattoman toiminnan.

Ota meihin yhteyttä ja suojaamme verkkosi laitteet!