Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Cygate Oy - tunnettu asiantuntijuudestaan

Me Cygatella olemme aina edustaneet kovaa osaamista ja asiantuntijuutta kaikessa tekemisessämme.

Cygate Oy:llä työskentelee reilusti yli sata teknistä asiantuntijaa, joiden huipputason osaamiseen asiakkaamme voivat nojata. Meillä on hallussamme noin 450 teknistä valmistajakumppaneidemme henkilökohtaista sertifikaattia, joita ylläpidämme jatkuvasti varmistaaksemme paikkamme osaamisen edelläkävijänä. Tämän lisäksi 24/7 palvelukeskuksemme (ITOC, IT Operations Center) työllistää yli 50 teknistä asiantuntijaa Suomessa.

Kokemuksemme ja osaamisemme kattaa valmistajien ja kumppaneiden teknisen huippuosaamisen lisäksi myös muita yhteistoimintaan tai prosesseihin, ja esimerkiksi integraatioihin, liittyvää osaamista sekä kokemusta, jota ei sertifioinneillakaan ole aina mahdollista osoittaa. Asiakastyytyväisyystuloksemme on näille asioille osuvampi mittari.

Elokuussa asiakkaidemme tyytyväisyys päivittäiseen toimintaamme NPS-asteikolla mitattuna oli +82. "Panostamme jatkuvasti laatumme kehittämiseen ja saatujen palautteiden perustella olemmekin edelleen pystyneet parantamaan toimintaamme. Asiakkaiden palautteiden perusteella tehtävää systemaattista kehitystyötä jatketaan", painottavat Matti Pärssinen ja Antti Lehtonen Cygaten johdosta.

Ja kuten ennenkin, myös vuoden 2017 aikana olemme panostaneet osaamisen kasvattamiseen ja kehittämiseen koulutuksin, laboratorioympäristöä kehittämällä sekä tiiviin valmistajayhteistyön ja erityisesti tiiviissä porukassa tapahtuvan kokemusperäisen tiedon jakamisella. Pelkästään koulutusten osalta olemme lähes tuplanneet panostuksemme verrattuna vuoteen 2016, ja erilaisia osaamisen kasvattamisen polkuja on mahdollistettu asiantuntijoillemme monipuolisesti.

Meillä on myös aloittanut yli 20 uutta asiantuntijaa tämän vuoden aikana. Erityisesti tietoturvanhallintakeskukseemme (SOC, Security Operations Center) tehdyt rekrytoinnit ovat olleet merkittäviä ja suunniteltuja kehitystoimenpiteitä alkuvuodelle. Tavoitteenamme on jatkossakin olla strategisissa kumppaneissamme Suomen korkeimmin sertifioitu ja asiantuntevin toimija.

Meillä on hallussamme muun muassa seuraavat valmistajien kumppanuustasot: Cisco Gold, Citrix Platinum, F5 Gold, Forcepoint Platinum, Fortinet Gold, HPE Aruba Platinum, Juniper Elite, NetApp Gold, Oracle Gold, Palo Alto Networks Diamond, Check Point Gold, Microsoft Gold, Pulse Secure Premier, Riverbed Premier sekä VMware Premier. Kehitämme määrämuotoisesti yhteistyötä kaikkien kumppaneidemme kanssa panostaen edelläkävijyyteen sekä osaamiseen.

Ota meihin yhteyttä ja annamme asiantuntijuutemme käyttöösi!