Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Varaa oma testiaikasi

Cygaten asiakkaana tarjoamme sinulle mahdollisuutta testata SimpliVity Omnicube -arkkitehtuuria omassa VMware-ympäristössäsi ja todeta sen konkreettiset hyödyt. Koe itse, miten oma ympäristösi toimii yhtä ketterästi, suorituskykyisesti ja luotettavasti kuin julkisten pilvipalveluiden tarjoajien konesalit.

Tällä kolmen Omnicube-laitteen testiympäristöllä pystytään toteuttamaan ns. kahden konesalin ratkaisu. Tuotantoa ajetaan yhdessä konesalissa ja toinen toimii varakonesalina, johon tehdään kaikki virtuaalipalvelinten etävarmistukset, kopioinnit, siirrot ja tarvittaessa palveluiden käynnistäminen tuotantokonesalin vikatilanteessa.

SimpliVity Omnicube tarjoaa virtualisoidut VMware-palvelut yhdessä paketissa, yhdestä standardi vCenter -käyttöliittymästä. Perinteisessä ympäristössä vastaava toiminnallisuus vaatii seuraavat erilliset komponentit: palvelinkapasiteetti, tallennusratkaisu, varmistusratkaisu, SSD-laitteet, WAN-optimointi ja disaster recovery -ratkaisu.

Cygate hyödyntää ensimmäisenä palveluntarjoajana Pohjoismaissa SimpliVity Omnicube -arkkitehtuuria omassa palvelutuotannossaan. Omnicube-ratkaisu mahdollistaa Cygaten asiakkaille aiempaa korkeamman palvelutason ja kokonaan uusia palveluita, joita ei perinteisillä konesaliteknologioilla saavuteta kilpailukykyiseen hintaan.

Mikäli olet kiinnostunut näkemään, miten me Cygatella hyödynnämme tätä edistyksellistä konesaliarkkitehtuuria omassa palvelutuotannossamme - varaa meiltä aika esittelyyn. Samalla on mahdollista keskustella Proof-Of-Concept -testin toteuttamisesta omassa ympäristössänne.

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen testausmahdollisuus. Cygaten ja SimpliVityn asiantuntijat auttavat sinua testijärjestelmän asennuksessa ja käytössä. Proof-Of-Concept -testin kesto on 2 viikkoa ja se on sinulle maksuton.

HUOM! Testilaitteita on rajoitettu määrä.

Web Content Display