Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Pilvipalveluiden tietoturvakartoitus

Tiedätkö mitä pilvipalveluita yrityksessänne todella käytetään ja miten?

Cygaten asiantuntijat suorittavat analyysin yrityksenne työntekijöiden käyttämistä pilvipalveluista ja käytettyjen pilvipalveluiden tietoturvan nykytilasta. Kartoituksen jälkeen käydään läpi suositukset tietoturvan kehittämiseksi.

Pilvipalveluiden tietoturvan kartoituspalvelussa selvittämme ja dokumentoimme palveluiden käytön nykytilanteen mm. eri pilvipalveluiden, -sovellusten, palveluiden asiallisen käytön ja tietoturvapoikkeamien osalta. Autamme myös määrittämään tulevaisuuden kontrollitarpeet pilvipalveluiden käytön osalta. Kartoituksen tuloksena saadaan ajantasainen ja yksityiskohtainen näkymä liikenteeseen ja meneillään oleviin tietoturvapoikkeamiin. Kartoitus ja analyysi voidaan tehdä asiakkaan koko pilviliikennöintiä koskien Internet-yhdyskäytäväpisteestä.

Kartoituksen hyödyt:

  • Antaa tarkan tiedon verkossa käytetyistä pilvipalveluista ja –sovelluksista, niiden valmiuksista yrityskäyttöön sekä niiden aiheuttamista tietoturvariskeistä ja -poikkeamista.
  • Auttaa asiakasta löytämään verkostaan mahdollisen "shadow IT" -menetelmien käytön.
  • Helpottaa keskustelua tietohallinnon ja liiketoimintajohdon välillä uusiin kontrollimenetelmiin liittyen.
  • Antaa tietoa päätöksenteon tueksi voimakkaassa tietohallinnon muutostilanteessa tai -tarpeessa.
  • Tarjoaa puolueettoman ulkopuolisen asiantuntija-arvion käytettyjen pilvipalveluiden tietoturvan nykytilasta.
     

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen