Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Rakennamme joustavan ja tietoturvallisen Microsoft Azure -ympäristön

Autamme pilvikonesaliympäristön suunnittelussa ja toteutuksessa sekä tarjoamme palveluna ympäristön valvontaa ja hallintaa. Sertifioidut Microsoft-asiantuntijamme ovat tukenasi ja takaavat palveluiden toimivuuden ja tuen. Palvelu laskutetaan kuukausittain yhdellä laskulla.

Varmistamme alustan toimivuuden ennakoivalla valvonnalla ja hallinnalla 24/7 sekä huolehdimme tietokannoista, varmistuksista ja alustan toimivuudesta, jotta sinun liiketoimintakriittiset sovelluksesi saavat parhaan huomion.

Tietoturvan taso tulee pitää julkipilvissä vähintään samalla tasolla, kuin omissa konesaleissa. Usein julkisten pilvipalveluiden konesali-infrastruktuurin ja fyysisen tietoturvan taso on hyvä, mutta sovellusten ja verkon valvonta, hallinta ja tietoturva tulisi rakentaa kuin omissa paikallisissa konesaleissa. Lisäpalvelumme mahdollistavat haluamasi tietoturvatason mm. käyttäjähallinnan, verkkoinfrastruktuurin ja integraatioiden osalta, jotta julkiset pilvipalvelut saadaan osaksi paikallista tietoturvainfrastruktuuria.

Autamme sinua hyödyntämään investointisi Microsoft Azureen täysimääräisesti ja ottamaan siitä kaikki hyödyt irti, on sitten kyseessä uusi projekti tai Azuressa jo alkanut projekti.

Miksi sinun kannattaa hankkia Microsoft Azure
juuri meiltä?

 • Saat nopeutta: Uuden infran käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta sekä valmiiksi mietittyä palvelukeskuksemme toimesta. Monet komponentit löytyvät jo valmiina Microsoft Azure -kapasiteettipalveluista.
 • Saat skaalautuvuutta: Palveluiden käyttöönotto ja poisto on helppoa. Opastamme sinua optimoimaan kapasiteetin käyttöä tarpeidesi mukaan.
 • Saat joustavuutta: Julkisten pilvipalveluiden avulla muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti ja joustavasti. Tämä mahdollistaa yrityksille vapauden nopeisiinkin muutoksiin.
 • Saat turvallisuutta: Parhaat käytäntömme koskien tietoturvastandardeja, todennus- ja salausmenetelmiä sekä tietojen varmuuskopiointi- ja palautustoimintoja takaavat, että tietosi ovat aina suojassa ja tallessa.
   

Otathan meihin yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan lisää!

Web Content Display

Meiltä saat:
 • Tuen, hallinnan, tietoturvan ja valvonnan 24/7
 • Täydet hallintapalvelut Microsoft Azureen
 • Huipputason asiantuntijat
 • Ympäristön kartoituksen, suunnittelun, toteutuksen ja hallinnan – yhdeltä toimittajalta
 • Palvelutaso-sopimuksen (SLA)
 • Microsoft Cloud Solution Provider Tier1 Partner -osaamisen