Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Ohituskaista julkisiin pilvipalveluihin

Käytätkö julkisia pilvipalveluja? Hanki kauttamme tietoturvallinen, luotettava ja nopea ohituskaista julkiseen pilveen!

Käytätkö julkisia pilvipalveluja, kuten Microsoftin Azurea, O365:sta tai Amazonia? Jos vastasit kyllä, nyt sinulla on mahdollisuus hankkia kauttamme tietoturvallinen, luotettava ja nopea ohituskaista mainittuihin palveluihin.

Expressroute- ja AWS Direct Connect -palveluiden avulla muodostetaan tietoturvallinen ja luotettava yhteys asiakkaan DataNet-verkosta Microsoftin tai Amazonin konesaleissa sijaitseviin palveluihin. Liikenne asiakasverkon ja julkisen pilvipalvelun tarjoajan palvelimien välillä kulkee TeliaSoneran kansainvälisessä runkoverkossa, näin ollen viive ja sen vaihtelu ovat pienempiä kuin internetin kautta liikennöitäessä.

Expressroute-palvelu

Tällä hetkellä Expressroute-palvelun kautta on tuettuna seuraavat Microsoftin palvelut:

  • yhteydet asiakkaan virtuaaliservereihin ja pilvipalveluihin, jotka toteutetaan Azuren sisäisinä palveluina (virtuaaliverkko)
  • yhteydet Azuren muihin palveluihin, jotka toteutetaan Azure julkisten palvelujen kautta
  • yhteyden Office365 palveluihin.

Microsoft päivittää Expressroute-yhteyden kautta saatavilla olevien palvelujen listaa www-sivuillaan.

AWS Direct Connect -palvelu

Kaikki Amazon AWS -palvelut jotka ovat saatavilla internetin yli, ovat tuettuina. Esimerkiksi Amazon Simple Storage Service (S3), Elastic Compute Cloud (EC2) ja Amazon Virtual Private Cloud (VPC).
 

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää!