Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Microsoft Office 365 helpottaa arkea

Haluaisitko valita itse, missä ja milloin hoidat työsi - tietoturvallisesti?

Julkinen pilvi on usein loistava tapa toimittaa palveluja, muttei poista palveluintegraattorin tarvetta. Cygate auttaa arvioimaan, millaiset ovat it-ympäristösi valmiudet pilvipalveluun ja ovatko muut tekniset ja toiminnalliset valmiudet riittävällä tasolla.

Office 365 sisältää tutut Microsoft Office -työkalut, kuten Wordin, Excelin ja PowerPointin sekä paljon muuta, ja ne voidaan hankkia selainpohjaisesti tai työpöytäversiona. Palvelumalli mahdollistaa aina uusimmat versiot Microsoft Office -ohjelmista kuukausi- tai vuosimaksullisella käyttölisenssillä.

Mitä Office 365 tarjoaa?

Office 365 on suunniteltu helpottamaan yritysten ja käyttäjien arkea. Et ole sidottuna aikaan tai paikkaan vaan voit valita itse, milloin ja missä hoidat työsi. Palvelu toimii lähes kaikilla päätelaitteilla eikä sinun tarvitse enää huolehtia sovellusten päivittämisestä, sillä Office 365 tekee sen puolestasi.

Hyödyt:

  • sähköposti, kalenteri ja kaikki dokumenttisi kulkevat aina mukanasi
  • uusimmat Microsoft Office -ohjelmat
  • turvallinen tallennuspaikka tiedostoille
  • pikaviestinnän ja videoneuvottelut, yrityksen sisällä ja sen ulkopuolella.


Miksi Cygate?

Miksi sinun kannattaa kääntyä Office 365 -asioissa Cygaten puoleen? Ei haittaa, vaikka et olisi it-ammattilainen, sillä me autamme sinua niin käyttöönotossa kuin ongelmatilanteissakin. Tarvittaessa hoidamme käyttöönoton alusta loppuun puolestasi.

Yksi toteutusmalli ei enää ratkaise kaikkien organisaatioiden ongelmia. Siksi julkisen pilven rinnalla saattaa yksi ratkaisu olla Cygaten tuottama hybridimalli, jossa julkinen pilvi ja perinteinen ratkaisu yhdistyvät.

Kaikissa tapauksissa selkeä suunnitelma ja etenemismalli vähentävät käyttöönottoon liittyviä riskejä huomattavasti. Käyttöönoton jälkeen Office 365 siirtyy Cygaten jatkuvan palvelun ylläpitoon, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia arjen sujuvuudesta.

Saat Cygatelta myös erilaisia lisäarvopalveluita Office 365 -ympäristöösi projektina ja/tai jatkuvana palveluna:

  • erilaiset AD-palvelut (mm. ADFS)
  • tietoturva
  • roskapostinsuodatus
  • nopeat yhteydet Office 365:een: Express Route, WAN-kiihdytys.

Ota yhteyttä ja tulemme keskustelemaan lisää!