Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Merkittävä askel kohti uutta Cygatea

Ambitioni Cygaten uutena toimitusjohtaja on kirkas: haluan johdattaa Cygaten asiakaskeskeisyyden edelläkävijäksi Suomessa. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme luotettavin ja osaavin kumppani edistämään heidän toimintansa digitalisointia.

Ensimmäinen konkreettinen askel on parempi asiakaspalvelu: olemme käynnistäneet merkittävän digitalisaatiohankkeen sähköisten asiointipalveluidemme kehittämiseksi. Meidän ja asiakkaiden välinen rajapinta tulee uudistumaan täysin.

Koko hankkeen pääajuri on parempi asiakaskokemus, ja te asiakkaat olette siinä parhaita asiantuntijoitamme. Hankkeen varrella tulemme käymään aktiivista dialogia kanssanne. Kuuntelemme herkällä korvalla toiveitanne ja tarpeitanne.

Cygate tarjoaa uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Menestyksemme on tähän asti perustunut tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen – uskon vakaasti, että listaan voi ennen pitkää lisätä alamme parhaan asiakaskokemuksen.

Jutellaan lisää, kun tavataan.

Markus Kalalahti
Toimitusjohtaja
Cygate Oy