Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

LogPoint Free - kevyesti liikkeelle tietoturvan tilannekuvan rakentamisessa

Tietoturvan tilannekuvan muodostaminen ja erilaisten poikkeamien analysointi onnistuu nyt vaivattomasti ja tehokkaasti.

Pohjoismainen SIEM (Security Information and Event Management) -pioneeri LogPoint on julkaissut ilmaisversion SIEM-tuotteestaan. LogPoint Free tarjoaa kaikki samat toiminnallisuudet kuin täysiverinen LogPoint SIEM -järjestelmäkin, mukaan lukien lokien normalisoinnin, raportoinnin sekä tehokkaat hakutoiminnallisuudet.

LogPoint Free -ilmaisversion avulla pienenkin organisaation on helppoa ja edullista lähteä keskittämään lokienhallintaansa ja muodostamaan tarkkaa tilannekuvaa omasta ympäristöstään. Ilmaisversion ainoina rajoituksina tapahtumamäärä on rajoitettu 350 tapahtumaan sekunnissa ja lokilähteiden määrä kymmeneen. Lisäksi lisenssin kesto on kolme kuukautta, mutta kestoa voidaan helposti pidentää ilman kustannuksia.

Cygaten kokemusten perusteella LogPointin SIEM-teknologian suurimpina vahvuuksina ovat helppo ja suoraviivainen käyttöönotto sekä edulliset ja helposti ennakoitavat kustannukset. LogPoint tarjoaa lukuisia edistyksellisiä toiminnallisuuksia, joiden avulla tietoturvan tilannekuvan muodostaminen ja erilaisten poikkeamien analysointi onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti. Julkaistun LogPoint Freen avulla LogPointin teknologiaa on helppo evaluoida omassa ympäristössä vasten oman ympäristön lokidataa: ilmaisversiota voidaan hyödyntää myös tuotantokäytössä, ja mikäli ilmaisversion rajat tulevat vastaan, voidaan järjestelmän kapasiteettia kasvattaa lisensoimalla.

Cygate tuottaa LogPoint SIEM -teknologian avulla niin SIEM-ratkaisuja, jatkuvaa SIEM-palvelua kuin täysiveristä SOC (Security Operations Center) -palveluakin. Cygaten toimittama käyttöönottoprojekti varmistaa SIEM-järjestelmän suoraviivaisen käyttöönoton, ja meidän kokeneet SIEM-asiantuntijamme takaavat sen, että järjestelmästä saadaan heti täydet hyödyt irti. Tuottamaamme palveluun kuuluu SIEM-järjestelmän jatkuva valvonta sekä hallinta, jolloin varmistutaan siitä, että järjestelmä toimii ja pysyy jatkuvasti ajantasalla. Kun kokonaisuuteen liitetään tietoturvanhallintakeskuksemme tuottama SOC-palvelu, analysoivat SOC-asiantuntijamme SIEM-järjestelmän tuottamaa tilannekuvaa, tiketöivät havaittuja tietoturvapoikkeamia sekä auttavat asiakasta tietoturvapoikkeamien ratkaisemisessa.

Lue lisää ja lataa LogPoint Free tästä!