Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Kohti minimaalista hiilijalanjälkeä

Parannamme energiatehokkuuttamme ympäristöjärjestelmämme avulla.

Cygaten sertifioitu ympäristöjärjestelmä on ISO 14001 -standardin mukainen ja se on rakennettu osaksi yleisiä toimintaperiaatteitamme. Kattava, yksi toimintamalli mahdollistaa myös ympäristöasioiden huomioimisen kokonaisvaltaisesti yrityksen kaikessa päätöksenteossa.

Ympäristöjärjestelmämme on ollut voimassa vuoden 2014 alusta ja yhtenä päätavoitteenamme on konesalimme energiatehokkuuden parantaminen. Ympäristöjärjestelmän käyttöönoton jälkeen on tehty monia toimenpiteitä energiatehokkuuden kehittämiseksi, kuten konesalin jäähdytyksen parantaminen, virtualisoinnin lisääminen ja uuteen teknologiaan panostaminen. Energiatehokkuus on viime vuosina parantunut lähes 30 % ja viime vuonna saavutettiin konesalin sähkönkulutuksessa jo noin 340 MWh säästö. Tavoitteenamme tälle vuodelle on kehittää lisää energiatehokkuuden mittaamista ja selvittää ympäristöystävällisemmän sähköntuotannon (esim. vihreä sähkö) saatavuutta.

Ympäristöjärjestelmää parannetaan jatkuvasti tavoitteiden asettamisen, toteutumisen seurannan ja uudelleenarvioinnin kautta. Ympäristöjärjestelmän kehittämisellä tavoitellaan toimintamme ympäristövaikutusten minimointia.

Tutustu myös ympäristöpolitiikkaamme.

Ota meihin yhteyttä