Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Kohti kesälaitumia

Viileähköstä säästä huolimatta kesä etenee vauhdilla ja menneet kuukaudet ovat olleet toiminnantäyteisiä. Koleaa kevättä on lämmittänyt suuresti Cygaten kasvu, joka on jatkunut tasaisena tänäkin vuonna. Riveihimme on tullut kevään aikana 30 uutta cygatelaista, mikä on vahvistanut asiantuntijuuttamme entisestään.

Viime viikolla julkistimme liiketoimintakaupan. Työasemavirtualisointiin ja datakeskusratkaisuihin erikoistunut ICT-Verstas siirtyi omistukseemme. Kauppa vahvistaa kasvustrategiamme mukaisesti olemassa olevia liiketoiminta-alueitamme. Pystymme nyt vastaamaan entistä paremmin tietoturvallisten pilvipalvelujen kasvaneeseen kysyntään.

Hyviä uutisia julkistettiin myös tällä viikolla, kun Sonera uutisoi rakentavansa Helsinkiin Suomen suurimman datakeskuksen. Hanke parantaa digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia koko maassa. Kerromme syksyllä lisää Cygaten roolista hankkeessa.

Myös te asiakkaat olette antaneet palautetta toiminnastamme. Toteutimme keväällä asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka tulokset olivat positiivisia. Arviot muodostavat pohjan kehitystyölle, jonka perusteella parannamme jatkuvasti toimintaamme. Asiakkaiden luottamus asiantuntijoihimme ja palveluihimme on meille erittäin tärkeää. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Rannat, mökit ja lenkkipolut täyttyvät kovaa vauhtia. Ottakaa hetki rennosti ja nauttikaa Suomen suvesta. Virkistävää kesää!

Ilkka Äyräväinen
Toimitusjohtaja
Cygate Oy