Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Kesän muotiväri on violetti

Kesä 2014 ei säidensä puolesta ole vielä vakuuttanut, mutta on Cygaten suuntaan puhaltanut lupaavia muutosten tuulia.

Otimme TeliaSoneran yritysilmeen mukaisen brandin käyttöömme toukokuun lopulla. Muutoksella ei ole vaikutusta asemaamme erillisinä yhtiöinä, vaan olemme nyt entistä tiiviimpi osa emomme Soneran B2B-liiketoimintaa. Jatkamme toimintaamme omalla vahvuusalueellamme normaaliin malliin nykyisissä toimitiloissa, mutta olemme nyt keltaisen sijaan violetti.

Tavoitteena on näkyä suomalaisille asiakkaille entistä yhtenäisemmin ja hyödyntää paremmin kokonaisuuden vahvuuksia asiakkaan parhaaksi. Jatkossa Cygaten asiakkailla on koko Soneran yritysliiketoiminnan asiantuntemus käytettävissään. Alan markkinat ovat jo pitkään olleet epävakaat ja välien tiivistäminen mahdollistaa palvelun jatkuvan parantamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisen.

Toinen erittäin iloinen uutinen on tuore liiketoimintakauppa. Lemminkäinen-konserniin kuuluvan Lemcon Networks IT Services -yksikön liiketoiminnot Suomessa siirtyvät omistukseemme 30.6.2014. Kyseessä on kasvustrategiamme mukainen siirto, joka täydentää Cygaten langattomien lähiverkkojen, yritysverkkojen ja verkkojen tietoturvan osaamista sekä tarjoamaa.

Kuluva kesä on historiassamme jo 24. Olemme vuosien varrella kasvaneet reititin- ja teknologiaosaajasta tietoverkkojen, tietoturvan ja palvelinkeskus- sekä viestintäpalveluiden vahvaksi tekijäksi. Historiankirjoihin ja arkistokaappeihin on matkan varrella kertynyt paljon kaikenlaista, yksi vanha logo mahtuu hyvin mukaan.

Nyt on aika vetää hetki henkeä ja ladata akkuja. Toivotan kaikille rentouttavaa kesää!

 

Ilkka Äyräväinen
toimitusjohtaja
Cygate Oy