Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Hyvä asiakkaamme

Kiitokset hyvästä yhteistyöstä vuoden 2015 aikana. Olemme yhdessä vastanneet moniin Suomen tietoverkkojen, tietoturvan ja konesalien kehitystarpeisiin. Päivittäisessä työssä askeleet tuntuvat joskus pieniltä, mutta kun katsoo vuotta taaksepäin, huomaa kuinka paljon on taas saatu aikaan.

Voin tyytyväisenä todeta, että kulunut vuosi on sisältänyt paljon kiinnostavia uusia kehityshankkeita.

Cygatelle vuoteen on kuulunut runsaasti kasvua, henkilöstön ja osaamisen kehittämistä sekä sähköisten palveluiden uudistamista. Rakennustyön tavoitteena on pystyä palvelemaan teitä vaativimmissakin tehtävissä ja tuottamaan huippuluokan asiakaskokemuksia.

Tärkeä kasvuloikka Cygatelle oli kesäkuussa toteutettu ICT-Verstaan osto. Joukkomme kasvoi  yhdellätoista virtualisoinnin ja konesaliratkaisujen osaajalla, joten meitä cygatelaisia on jo 220.

On aiheellista korostaa, että onnistumiset syntyvät yhteistyöllä. Tänä vuonna olemme esitelleet erityisesti uusia tietoturva- ja konesalikumppaneita, joiden kanssa vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin kattavammin.

Itse odotan innolla Soneran datakeskuksen tuloa loppuvuonna 2017. Viime kesänä julkistettu hanke tuo Suomen suurimman yrityskäyttöön tarkoitetun konesalin Helsinkiin. Se tarjoaa paljon oivallisia mahdollisuuksia ict-laadun ja -tuottavuuden sekä kyberturvallisuuden parantamiseen. Investointi on suurimpia tietotekniikan alalla pitkään aikaan ja on yhteiskunnallisesti myös erittäin merkittävä hanke. Juuri tällaisia rohkeita ratkaisuja tarvitsemme, jotta Suomi pysyy kansallisesti kilpailukykyisenä ict-sektorilla.

Haluan toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rentouttavaa joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2016.

Ilkka Äyräväinen
Toimitusjohtaja
Cygate Oy