Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Cygate Pilvipalvelin tarjoaa pilven parhaat puolet

Internetin kautta saatavilla olevat pilvipalvelut kiinnostavat yhä useampia niin it-organisaatioissa kuin liiketoiminnassakin. Merkittävimpiä hyötyjä ovat omiin it-resursseihin kohdistuvien investointien välttäminen tai niiden korvaaminen helposti ja nopeasti käyttöönotettavalla palvelulla, josta maksetaan vain käytön mukaan. Pilvipalvelua voidaan myös hallinnoida Internetin kautta suoraan ilman välikäsiä.

Asiakasta saattaa askarruttaa pilvipalvelujen hankintaan ja käyttöön liittyvä epävarmuus. Epävarmuus liittyy yleensä tietoturvaan, suorituskykyyn, integroimiseen, asiakkaan mahdollisuuksiin vaikuttaa, suomenkielisen asiakaspalvelun tai tuki- ja ylläpitopalveluiden saamiseen sekä todellisten kustannusten arviointiin. Olemme jo miettineet näihin valmiit toimintamallit, jolloin säästät aikaa ja vaivaa ja hyödynnät pilvipalveluiden parhaat puolet.

Cygate Pilvipalvelin - tietoturvallinen ja kotimainen tapa palvelinten hankintaan ja hallintaan

Cygate Pilvipalvelimen avulla hankit ja hallitset palvelinresurssejasi uusitun asiakasportaalimme kautta nopeasti ja joustavasti itsepalveluna. Asiakasportaalimme kautta voit tilata suoraan omaan verkkoosi turvallisesti integroidun palvelimen nopeasti ja edullisesti haluamillasi hallintapalveluilla. Palvelimesta voidaan ottaa kopioita tai se voidaan tarvittaessa poistaa käytöstä koska vain. Resurssien hallinta on helppoa ja saat meiltä laskun automaattisesti käytön mukaan.

Palvelimelle voidaan myös määritellä 24/7-palvelutaso ja lisäksi yrityksesi sovelluksille sopivat tuki-, ylläpito-, valvonta-, hallinta- ja tietoturvapalvelut. Palveluumme voidaan halutessasi yhdistää myös julkisten pilvipalveluiden palvelimia. Asiakaspalvelumme vastaa suomeksi tai englanniksi ja tarjoamme sinulle halutessasi myös asiantuntijapalveluita tai palvelupäällikön auttamaan kehitystarpeidesi eteenpäin viemisessä.

Pilvipalvelin on osa kattavaa palvelutarjoamaamme, joka on suunniteltu pääasiassa Suomessa toimivien yritysten turvallisen ja käyttövarman ICT-infrastruktuurin toteuttamiseen ja hallintaan. Tästä lähtökohdasta pilvipalvelumme suunnitellaan alusta alkaen osaksi yrityksesi koko ICT-ratkaisua, jota ei useimmissa tapauksissa voida rakentaa pelkästään julkisten pilvipalveluiden varaan. Data voidaan halutessasi säilyttää vain Suomessa ja nopeat paikalliset verkkoyhteydet takaavat liiketoimintakriittisten sovellusten sulavan toiminnan.
 

Ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen