Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web Content Display

Asiantuntijamme kartoittaa konesaliympäristösi

Teemme analyysin konesalisi nykytilasta ja annamme suositukset sen kehittämiseksi.

Kartoituspalvelumme selvittää ja dokumentoi tarkasti konesalisi nykytilanteen ja yhdessä organisaatiosi kanssa selvitämme myös tulevaisuuden tarpeesi. Saat tiedon it-infrastruktuurisi kuormitustilanteesta, tämän hetkisestä suorituskyvystä ja skaalautumismahdollisuuksista sekä yksityiskohtaisen laiteinventaarion. Kartoituksen pohjalta voimme yhdessä sopia mahdolliset jatkotoimenpiteet ja kehitystarpeet.

Tehoa ja tuottavuutta yksityisestä, suomalaisesta pilvestä

Cygate Cloud & Data Centerin palveluasiakkaana voit unohtaa suorituskykyongelmat ja rajalliset it-resurssit, koska kapasiteettimme riittää aina ja palvelun laadusta vastaavat ammattitaitoiset asiantuntijamme. Tietosi ovat turvassa suomalaisissa konesaleissamme.

Tuotamme tietoturvallisen, suorituskykyisen ja kustannustehokkaan alustan it-ympäristösi perustaksi. Ostaessasi it-infrasi palveluna, maksat vain sen käytöstä meidän huolehtiessa päivityksistä, ylläpidosta ja kehityksestä.

Lue lisää konesalipalveluistamme

Varmuutta ja ajansäästöä tallennukseen ja varmistukseen

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus sopivilla tallennus- ja varmistusmenetelmillä, jotka takaavat riittävän tallennustilan, nopeat varmistukset ja luotettavat palautukset.

Turvalliset, Suomessa tuotetut tallennus- ja varmistusratkaisumme ovat kustannustehokas ja yrityksesi tarpeisiin skaalautuva ratkaisu alati kasvavan datan määrän tallennukseen ja pitkäaikaissäilytykseen.

Lue lisää konesaliratkaisuistamme

Web Content Display