Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Asset Publisher

Back

Timanttista turvallisuutta – Cygatesta Suomen ensimmäinen Palo Alto Networks Diamond Partner

Timanttista turvallisuutta – Cygatesta Suomen ensimmäinen Palo Alto Networks Diamond Partner

Published February 18 2016

Lehdistötiedote:
Cygate on kutsuttu palomuurivalmistaja Palo Alto Networksin Diamond Partneriksi 1.1.2016 alkaen. Kutsu ja yhteistyön vahvistuminen korostavat teknistä ratkaisuosaamistamme, jolla rakennamme asiakkaillemme maailmanluokan tietoturvaa, sanoo liiketoimintajohtaja Antti Lehtonen Cygatelta.

Suomalainen Cygate Oy on kutsuttu Palo Alto Networksin Diamond Partneriksi vuoden 2016 alusta alkaen.

– Tietoturvan ja kyberturvallisuuden vaatimukset kasvavat ja Cygate on systemaattisesti vahvistanut osaamistaan sen mukaisesti. Korkeimman tason kumppanuus Palo Alto Networksin kanssa on uusin osoitus osaamisestamme. Se kertoo myös kyvystämme tarjota joustavasti ja monipuolisesti maailman johtavaa teknologiaa sekä asiantuntijapalveluita ratkaisujen rakentamiseen ja hallintaan, sanoo liiketoimintajohtaja Antti Lehtonen Cygatelta.

– Cygatella on erittäin merkittävä kokemus verkko-, konesali-, ja tietoturvateknologioista. Tämä laaja-alainen osaaminen mahdollistaa aidosti uuden sukupolven tietoturvaratkaisujen toimittamisen. Cygaten toteuttamat Palo Alto Networksin teknologiaan pohjautuvat edistykselliset tietoturvaratkaisut ja –palvelut kertovat sekä strategiamme hyödyistä että Cygaten poikkeuksellisesta kyvykkyydestä tietoturvaratkaisujen toteuttamisessa. Cygate on saavuttanut Diamond Partner -kumppanuustason todella ansaitusti, ja uskon yhteistyömme tiivistyvän entisestään, lisää Palo Alto Networksin kumppaneista vastaava johtaja, Channel Vice President EMEA, Michael Herman.

Kokonaisuuden hallinta syntyy verkkojen, tietoturvan ja konesalien osaamisesta

– Cygate palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti, joustavasti ja huippuosaamisella. Tietoturvaratkaisut, kuten Next Generation Firewall -palomuurit tarvitsevat ympärilleen yhtä korkeatasoisen ja oikein suunnitellun verkko- ja konesaliympäristön, ja sen pystymme asiakkaillemme kattavalla osaamiskokonaisuudellamme rakentamaan, Antti Lehtonen jatkaa.

– Teknologiakumppaniemme kuten Palo Alto Networksin kanssa valitsemme kullekin asiakkaalle sopivat tekniset ratkaisut ja ominaisuudet, joita he tarvitsevat liiketoimintansa turvaamiseen. Mahdollistamme asiakkaille myös tarpeiden mukaisen hankintatavan sekä operatiiviseksi tueksi kattavat valvonta- ja hallintapalvelut.

Vain 1 % globaalisti Diamond-tasolla

Palo Alto Networks on maailman kolmanneksi suurin palomuurivalmistaja ja alallaan nopeimmin kasvava toimija. Yhtiön palomuuriratkaisut sopivat toimialasta riippumatta kaikille keskisuurille ja suurille yrityksille ja julkisille organisaatioille, jotka panostavat voimakkaasti digitaalisen infrastruktuurinsa turvaamiseen.

Vain 1 % Palo Alton kumppaneista globaalisti kutsutaan Diamond-tasolle. Cygate on toiminut Palo Alto Networksin kumppanina Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja 1.1.2016 alkaen Diamond Partnerina.

Lisätietoja:

Antti Lehtonen, liiketoimintajohtaja, Cygate Oy, 040 735 2999, antti.lehtonen@cygate.fi
Ilkka Äyräväinen, toimitusjohtaja, Cygate Oy, 040 302 2049, ilkka.ayravainen@cygate.fi
Sami Walle, Regional Sales Manager, Finland & Baltics, Palo Alto Networks, 0400 616 490, swalle@paloaltonetworks.com

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks on uuden sukupolven tietoturvayhtiö, jonka suuntaa näyttävä  teknologia mahdollistaa tietoverkkojen turvallisen käytön, aiempaa paremman näkyvyyden, sekä kyberuhkien torjunnan kymmenille tuhansille asiakkailleen ympäri maailman. Palo Alto Networksin teknologia on kehitetty puhtaalta pöydältä tämän päivän tarpeisiin, jonka ansiosta yhtiö on ylivoimaisesti markkinoiden nopeimmin kasvava. Viimeksi päättyneellä tilikaudella Palo Alto Networks kasvoi 55 % saavuttaen hieman alle miljardin dollarin liikevaihdon. Palo Alto Networks on saanut yli 1000 uutta asiakasta jokaisena edellisenä 16 vuosineljänneksenä.

Lisätietoja: www.paloaltonetworks.com


Asset Publisher

News

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Published November 9 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Published August 31 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Published August 31 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.
Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Published May 22 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Published April 26 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.