Asset Publisher

Back

System Specialist, Databases & PaaS

System Specialist, Databases & PaaS

Nimeni on Ville ja vastaan Cygate Oy:ssä Cloud & Data Center -yksikön PaaS-tiimistä ja teknologioista. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä tietokantojen ja PaaS-palveluiden asiantuntijaa joukkoomme Helsinkiin.

Seuraava mahdollisuutesi

Tulet vastaamaan tietokanta-alustojen ja ympäristöjen suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä Cygaten muiden yksiköiden kanssa. Tarpeen vaatiessa suunnittelet ja konfiguroit koko ratkaisun alusta alkaen, mukaan lukien käyttöjärjestelmän ja korkean käytettävyyden ratkaisun kuten klusteroinnin. Osallistut myös myynnin tukeen ja uusien palveluiden tuotteistamiseen teknisen asiantuntijan roolissa. Monipuolisessa tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ympäristöjä, niin Cygaten omiin konesaleihin, asiakkaiden private cloud -ympäristöihin kuin julkiseen pilveenkin kuten Microsoft Azureen.
 

Kuka sinä olet?

Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Teknisesti olet taitava ja can do -asenteella tartut koviinkiin haasteisiin, hektisessä arjesta toimit luontevasti ja paineesta saat virtaa hoitaa homman maaliin. Tekniikan osalta olet tietokantoihin suuntautunut asiantuntija jolle IaaS, PaaS ja DBaaS ovat myös tuttuja. Kehität osaamistasi aktiivisesti, omaksut uudet asiat nopeasti ja seuraat alan kehitystä myös vapaa-ajallasi.
 

Osaamisesi ja kokemuksesi

Voit olla jo hyvinkin kokenut, monessa liemessä keitetty ammattilainen tai vasta työurasi alussa. Eduksi katsomme sertifioinnit soveltuvilta osa-alueilta esim. MCSE, RHCE, OCA, OCP. Odotamme osaamista ja kokemusta mielellään useammastakin alla mainitusta teknologiasta:
 
  • MySQL
  • MariaDB
  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, AlwaysOn, T-SQL)
  • Oracle: DB Single / RAC, Weblogic, Enterprise Manager / Management Cloud, PCA, Exadata, ODA, ZFS, VM
  • MongoDB
  • Linux: Redhat, Ubuntu, Oracle Linux, SuSe
  • Windows Server

Mitä voit odottaa?

Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.
 
Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.
 

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakea voit pe 4.5.2018 mennessä.
 
Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä:
Ville Eestilä  (09) 613 89 227 (10.4. klo 14:00-15:00 ja 16.4. klo 12:00-13:30) tai ville.eestila@cygate.fi.
 
 
Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Asset Publisher

Open positions

System Specialist, Databases & PaaS

Nimeni on Ville ja vastaan Cygate Oy:ssä Cloud & Data Center -yksikön PaaS-tiimistä ja teknologioista. Tiimissäni on alansa lahjakkaimpia tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä ja etsimme nyt yhdessä tietokantojen ja PaaS-palveluiden asiantuntijaa joukkoomme Helsinkiin. Read more