Asset Publisher

Back

Kesätyöntekijä System Adminin tehtävään

Kesätyöntekijä System Adminin tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin!

Nimeni on Katri Mäenpää ja vastaan Cygate Oy:ssä SysOps-tiimistä. Tiimissäni on kattava kirjo mukavia ja lahjakkaita tekijöitä. Hyvä huumori ja tekemisen into sekä vankka asiantuntemus yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä tulevaksi kesäksi tehokasta käsiparia Kesä-Adminin rooliin joukkoomme Helsinkiin.


Seuraava mahdollisuutesi

Tiimini vastuualueeseen kuuluu palvelutuotantoon käytettävien sisäisten järjestelmien paijaaminen. Tässä porukassa pääset suoraan käsiksi taustajärjestelmien ytimeen, eli työtehtäviisi tulee sisältymään palvelimien kanssa touhuamista, tietokantojen pyörittelyä ja erilaista datan selvittelyä. Lisäksi voit käyttää aikaa muissa tehtävissä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.


Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus saada kattava käsitys siitä, mistä palvelutuottajan järjestelmäkokonaisuus rakentuu, miten sitä ylläpidetään ja miten kehitetään erilaisin menetelmin. Pääset oppimaan laajasti asioita ainutlaatuisessa toimintaympäristössä, sillä vastaavaa kokonaisuutta ei ole kenelläkään muulla maailmassa.


Kuka sinä olet?

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, meille on tärkeintä, että olet reipas tarttumaan työhön, halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Osaamiseltasi olet joko jo kouluja käynyt tai itse harrastusten kautta opiskellut sopivan teknisen perustason.


Osaamisesi ja kokemuksesi

System Adminin roolissa sinun on tarpeellista tuntea ja osata työskennellä erilaisissa palvelinympäristöissä, sekä Linux että Windows. Tietokantaosaaminen on vahvasti eduksi, mutta heikommallakin osaamisella pystyt edelleen hallitsemaan sisältöjä. Työssä eduksi on myös erilaiset skriptaus- ja koodaustaidot. Mikäli sinulla on kyky omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä, tämä saattaa olla juuri se paikka mitä olet etsinyt!


Osaamisesi tiivistettynä:

  • Ymmärrys erilaisista palvelinympäristöistä
  • Kyky omaksua uusia järjestelmiä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme:

  • Tietokantaosaamisen (MySQL/Oracle/PostgreSQL)
  • Koodaus- ja skriptaustaidon (Java, Shellscript, Python, Perl)


Mitä voit odottaa?

Cygate Oy on jo vuosia tarjonnut kesätöitä alan junioreille ja moni heistä on palannut taloon opintojen päättymisen jälkeen. Meillä panostetaan esimiestyöhön ja tekijöitämme arvostetaan. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki!  


Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.


Innostuitko?

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, katri.maenpaa@cygate.fi, puh. 040 827 3177. Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2018.

Hae tehtävää!
 
Cygate Oy tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Cygate Oy Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö ja meitä on Suomessa n. 240. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.


Asset Publisher

Open positions

Key Account Manager

Haemme kasvavaan myyntijoukkueeseemme voitontahtoista ja yhteistyötä rakentavaa myynnin ammattilaista Helsinkiin. Tehtävänäsi on uusien asiakkaiden hankinta, uusmyynti sekä sinulle nimettyjen asiakkuuksien yhteistyön kehittäminen. Read more

Technical Account Manager

Haluaisitko olla rakentamassa kansainvälistä, kasvavaa liiketoimintaa? Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, joka yhdistyy tahtoon tehdä tulosta? Nautitko asiakastyöskentelystä ja oletko valmis tekemään tinkimätöntä työtä kaupallisen menestymisen eteen? Read more

Team Leader, Technical Account Management

Do you have both commercial and technical awareness and excellent management and leadership skills? Do you understand modern sales proces and tools? We are now looking for a team leader! Read more

Kesätyöntekijä DataCenter Operator -tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme DataCenter Operator -roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen datacentereiden olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Read more

Kesätyöntekijä System Adminin tehtävään

Oletko mahdollisesti jo löytänyt ammatillisen minäsi ja haluat vahvistaa sitä laajentamalla osaamistasi tiimissämme System Adminin roolissa? Vai etsitkö vielä kiinnostuksen kohteitasi, tietäen palvelinten ja erilaisten järjestelmien olevan keskiössä? Niin tai näin, hae meille kesätöihin! Read more