Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Asset Publisher

Back

Cygatesta tuli violetti

Cygatesta tuli violetti

Published June 2 2014

Vanhaa Cygaten logoa ruuvaillaan parhaillaan irti Käpylän toimiston seinästä merkiksi siitä, että olemme nyt entistä tiiviimpi osa emomme Soneran B2B-liiketoimintaa. Jatkamme toimintaamme omalla vahvuusalueellamme entiseen malliin nykyisissä toimitiloissa, mutta pian Tuusulanväylää pitkin kiitäville näkyy uusi, violetti ilmeemme.

Tavoitteena on näkyä suomalaisille asiakkaille entistä yhtenäisemmin ja hyödyntää paremmin kokonaisuuden vahvuuksia asiakkaan parhaaksi. Olemme vuodesta 2007 kuuluneet TeliaSonera-konserniin, ja nyt oli hyvä hetki lähteä tiivistämään emon ja tyttären toimintoja.

Otimme TeliaSoneran yritysilmeen mukaisen brändin käyttöömme torstaina 22.5. Olemassa oleviin sopimuksiin, palveluihin tai palvelutasoon tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta.  Muutoksella ei myöskään ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutusta asemaamme erillisenä yhtiönä – olemme nyt keltaisen sijaan violetti.

Mitä yhteistä meillä on yhtenäisen ilmeen ja värityksen lisäksi?

Jatkossa Cygaten asiakkailla on entistä paremmin koko Soneran yritysliiketoiminnan asiantuntemus käytettävissään. Cygaten ketteryys ja asiantuntemus puolestaan tukevat Soneran asiakaskuntaa entistä paremmin. Kyberturvallisuus- ja konesaliteknologiaosaaminen tukevat myös erinomaisesti Soneran tarjoamaa. Nyt on käsillä se kuuluisa win-win -tilanne.

Eri osa-alueiden osaamisten ja kokemusten yhdistäminen on aina ollut Cygaten toimittamien ratkaisujen ja palveluiden tärkeimpiä rakennuspalikoita. Alan markkinat ovat jo pitkään olleet epävakaat ja välien tiivistäminen mahdollistaa palvelun jatkuvan parantamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisen.

Runsaan 20 vuoden aikana Cygate on kasvanut reititin- ja teknologiaosaajasta tietoverkkojen, tietoturvan ja palvelinkeskus- sekä viestintäpalveluiden vahvaksi tekijäksi. Historiankirjoihin ja arkistokaappeihin on matkan varrella kertynyt paljon kaikenlaista, yksi vanha logo mahtuu hyvin mukaan.

 

Ilkka Äyräväinen
toimitusjohtaja
Cygate Oy


Asset Publisher

News

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Published May 22 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Published April 26 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.
Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy icon

Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy

Published March 22 2018

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy:n.
Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista icon

Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista

Published March 9 2018

Telia jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti investointejaan sen liiketoimintaa vahvistaviin palveluihin, kun Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa IT-asiantuntijatalo Cloud Solutions CS Oy:n. Kyseessä on jo neljäs yritysosto vuoden sisällä Telian vauhdittaessa muutostaan monipuoliseksi ICT-yhtiöksi.
Cygate Oy is now a Platinum partner of Infoblox icon

Cygate Oy is now a Platinum partner of Infoblox

Published February 20 2018

Cygate has now reached the highest possible partnership level as Platinum Partner of Infoblox in Finland and Sweden. Infoblox is the market leader in DNS, DHCP, and IP address management.