Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Asset Publisher

Back

Cygatesta tuli violetti

Cygatesta tuli violetti

Published June 2 2014

Vanhaa Cygaten logoa ruuvaillaan parhaillaan irti Käpylän toimiston seinästä merkiksi siitä, että olemme nyt entistä tiiviimpi osa emomme Soneran B2B-liiketoimintaa. Jatkamme toimintaamme omalla vahvuusalueellamme entiseen malliin nykyisissä toimitiloissa, mutta pian Tuusulanväylää pitkin kiitäville näkyy uusi, violetti ilmeemme.

Tavoitteena on näkyä suomalaisille asiakkaille entistä yhtenäisemmin ja hyödyntää paremmin kokonaisuuden vahvuuksia asiakkaan parhaaksi. Olemme vuodesta 2007 kuuluneet TeliaSonera-konserniin, ja nyt oli hyvä hetki lähteä tiivistämään emon ja tyttären toimintoja.

Otimme TeliaSoneran yritysilmeen mukaisen brändin käyttöömme torstaina 22.5. Olemassa oleviin sopimuksiin, palveluihin tai palvelutasoon tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta.  Muutoksella ei myöskään ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutusta asemaamme erillisenä yhtiönä – olemme nyt keltaisen sijaan violetti.

Mitä yhteistä meillä on yhtenäisen ilmeen ja värityksen lisäksi?

Jatkossa Cygaten asiakkailla on entistä paremmin koko Soneran yritysliiketoiminnan asiantuntemus käytettävissään. Cygaten ketteryys ja asiantuntemus puolestaan tukevat Soneran asiakaskuntaa entistä paremmin. Kyberturvallisuus- ja konesaliteknologiaosaaminen tukevat myös erinomaisesti Soneran tarjoamaa. Nyt on käsillä se kuuluisa win-win -tilanne.

Eri osa-alueiden osaamisten ja kokemusten yhdistäminen on aina ollut Cygaten toimittamien ratkaisujen ja palveluiden tärkeimpiä rakennuspalikoita. Alan markkinat ovat jo pitkään olleet epävakaat ja välien tiivistäminen mahdollistaa palvelun jatkuvan parantamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisen.

Runsaan 20 vuoden aikana Cygate on kasvanut reititin- ja teknologiaosaajasta tietoverkkojen, tietoturvan ja palvelinkeskus- sekä viestintäpalveluiden vahvaksi tekijäksi. Historiankirjoihin ja arkistokaappeihin on matkan varrella kertynyt paljon kaikenlaista, yksi vanha logo mahtuu hyvin mukaan.

 

Ilkka Äyräväinen
toimitusjohtaja
Cygate Oy


Asset Publisher

News

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Published November 9 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Published August 31 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Published August 31 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.
Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Published May 22 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Published April 26 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.