Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Asset Publisher

Back

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Published May 30 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 julkistettiin toukokuun puolivälissä CPX 2017 -tapahtumassa.

Check Pointin vahvuus on kiistatta sen tarjooman laajuus, joka kattaa tietoturvan eri kerrokset. R80.10 -alusta auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän tehoja irti laitteista, joita nämä ovat jo hankkineet Check Pointilta. Lisää tehoja R80.10 tuo myös tietotekniikka-ammattilaisten ajankäyttöön ja yhteistyöhön. Se tarjoaa keskitetyn hallinnan tietoturvaan.

– Check Point Infinity on verkon, pilviresurssit, oman konesalin ja päätelaitteiden tietoturvan kattava kokonaisratkaisu ja R80.10 on sen mahdollistava alusta. Emme odota, että murtovaras onnistuu tunkeutumaan taloon vaan mahdollistamme liiketoiminnalle murtosuojauksen niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan, Check Pointin maajohtaja Robert Lindqvist sanoo.

Check Pointin ratkaisut eivät keskity vain uhkatilanteiden havaitsemiseen ja reagointiin, vaan ennaltaehkäisyyn. Ennaltaehkäisyn tie on ainoa tie, jolla tuntemattoman hyökkäys voidaan torjua.

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

Check Pointista suositellaan lämpimästi ja toteutetaan luotettavasti kokonaisvaltaista, liiketoimintakeskeistä otetta tietoturvaan.

– Tietoturvan hallinta ei voi enää olla sattumanvaraista tai hajautunutta. WannaCry ja muut ransomware-harmit ovat osoittaneet, että kaikenlainen tieto on arvokasta – viimeistään kun sen menettää. Kyberrikollisten keinovalikoima ulottuu kaikkialle. Esimerkiksi suomalaisten organisaatioiden mobiililaitteet ovat vielä aivan liian kevyesti suojattu hyökkäyskanava ict-infraan, Lindqvist sanoo.

 R80.10 -alusta uudistaa tietoturvan yhdestä pisteestä hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus kattaa niin konesalin, pilven kuin päätelaitteiden ja mobiililaitteidenkin tietoturvan. Olemassa oleviin Check Pointin laitteisiin on softauudistuksen myötä luvassa mittavaa tehonlisäystä. Lisäksi moderni tietoturva tulee uudistuksen myötä järkevästi saataville myös aiempaa pienempiin ympäristöihin.

Tervetuloa ottamaan tuntumaa

– R80.10 on ilouutinen kaikille meille ja teille, joille tietoturvasta huolehtiminen on jokapäiväistä työtä. Varmistamme yhdessä Check Pointin kanssa käyttöönottoprojektien sujumisen. Kannattaa siis tutustua tähän ja merkitä sopivaan kohtaan omalle prioriteettilistalleen, Cygaten tietoturvakonsultti Kari Oja sanoo.

Kiinnostuitko sinä yhtenäisestä näkymistä organisaatiosi tietoturvatilanteeseen? Haluaisitko
37 % lisää tehoa Check Point -palomuureihin? Suositko yhden pysähdyksen taktiikkaa tietoturvaratkaisun rakentamisessa?

Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Asset Publisher

News

Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen icon

Telian tietoturvapalvelut keskitetään Cygateen

Published November 27 2018

Telia vahvistaa tietoturvaosaamistaan tuomalla eri teknologioiden tietoturvaosaajat yhteen. Tietoturvapalveluiden kehittäminen, tuottaminen ja ylläpito keskitetään Telian tytäryhtiö Cygateen 1.1.2019 alkaen
Hanna Pursiainen nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi icon

Hanna Pursiainen nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi

Published November 19 2018

Hanna Pursiainen on nimitetty Cygaten palvelutuotannosta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 19.11.2018.
Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi icon

Pauli Ristola valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Published November 9 2018

Pauli Ristola (dipl.ins.) on valittu Cygate Advisory-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja hän aloittaa tehtävässä 7.11.2018.
Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi icon

Pasi Sutinen valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi

Published August 31 2018

Telian datakeskusliiketoiminnoista vastaava Pasi Sutinen on valittu Cygaten Chief Technology Officeriksi (CTO). Pasi tulee uudessa tehtävässään rakentamaan mm. uusia ICT-palveluita Helsinki Data Centeriä varten yhdessä Cygate-tiiminsä kanssa. Tehtävässään Pasi aloittaa 1.9.
Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja icon

Cygate kehittää nuorista osaajista huippuja

Published August 31 2018

Eemeli Merisalo (s. 1989) tuli 2014 yritysjärjestelyn kautta kesätyöntekijäksi Cygatelle. Ensimmäinen kesä meni WLAN-asennuksia tehdessä ja syksyllä 2014 Eemeli siirtyi IT Operation Centeriin L1-tason tehtäviin. ”Cygatella on kiva olla töissä: hommat sujuvat, tehtävät ovat mielenkiintoisia ja saa tehdä alan huippuosaajien kanssa töitä”, Eemeli kuvailee.