Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Asset Publisher

Back

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Published May 30 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 julkistettiin toukokuun puolivälissä CPX 2017 -tapahtumassa.

Check Pointin vahvuus on kiistatta sen tarjooman laajuus, joka kattaa tietoturvan eri kerrokset. R80.10 -alusta auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän tehoja irti laitteista, joita nämä ovat jo hankkineet Check Pointilta. Lisää tehoja R80.10 tuo myös tietotekniikka-ammattilaisten ajankäyttöön ja yhteistyöhön. Se tarjoaa keskitetyn hallinnan tietoturvaan.

– Check Point Infinity on verkon, pilviresurssit, oman konesalin ja päätelaitteiden tietoturvan kattava kokonaisratkaisu ja R80.10 on sen mahdollistava alusta. Emme odota, että murtovaras onnistuu tunkeutumaan taloon vaan mahdollistamme liiketoiminnalle murtosuojauksen niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan, Check Pointin maajohtaja Robert Lindqvist sanoo.

Check Pointin ratkaisut eivät keskity vain uhkatilanteiden havaitsemiseen ja reagointiin, vaan ennaltaehkäisyyn. Ennaltaehkäisyn tie on ainoa tie, jolla tuntemattoman hyökkäys voidaan torjua.

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

Check Pointista suositellaan lämpimästi ja toteutetaan luotettavasti kokonaisvaltaista, liiketoimintakeskeistä otetta tietoturvaan.

– Tietoturvan hallinta ei voi enää olla sattumanvaraista tai hajautunutta. WannaCry ja muut ransomware-harmit ovat osoittaneet, että kaikenlainen tieto on arvokasta – viimeistään kun sen menettää. Kyberrikollisten keinovalikoima ulottuu kaikkialle. Esimerkiksi suomalaisten organisaatioiden mobiililaitteet ovat vielä aivan liian kevyesti suojattu hyökkäyskanava ict-infraan, Lindqvist sanoo.

 R80.10 -alusta uudistaa tietoturvan yhdestä pisteestä hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus kattaa niin konesalin, pilven kuin päätelaitteiden ja mobiililaitteidenkin tietoturvan. Olemassa oleviin Check Pointin laitteisiin on softauudistuksen myötä luvassa mittavaa tehonlisäystä. Lisäksi moderni tietoturva tulee uudistuksen myötä järkevästi saataville myös aiempaa pienempiin ympäristöihin.

Tervetuloa ottamaan tuntumaa

– R80.10 on ilouutinen kaikille meille ja teille, joille tietoturvasta huolehtiminen on jokapäiväistä työtä. Varmistamme yhdessä Check Pointin kanssa käyttöönottoprojektien sujumisen. Kannattaa siis tutustua tähän ja merkitä sopivaan kohtaan omalle prioriteettilistalleen, Cygaten tietoturvakonsultti Kari Oja sanoo.

Kiinnostuitko sinä yhtenäisestä näkymistä organisaatiosi tietoturvatilanteeseen? Haluaisitko
37 % lisää tehoa Check Point -palomuureihin? Suositko yhden pysähdyksen taktiikkaa tietoturvaratkaisun rakentamisessa?

Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Asset Publisher

News

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta icon

Cygaten ISO-sertifikaatit merkkeinä laadukkaasta toiminnasta

Published May 22 2018

Cygate Oy:n ISO27001-sertifikaatti on uusittu jälleen ja ISO20000-1-sertifikaatti laajennettu koskemaan pilvi- ja konesalipalveluitamme! Saimme positiivista palautetta erityisesti uudistetusta johtamisjärjestelmästä, henkilöstön perehdytyksestä ja osaamisen kehittämisestä, tarjoaman hallinnasta sekä kokonaisvaltaisesti toiminnan ja prosessien kehittämisestä.
Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille” icon

Cygate palkkaa 100 ICT-alan ammattilaista eri puolille Suomea – ”Rakennamme uudenlaista kotia huippuosaajille”

Published April 26 2018

Telian tytäryhtiö Cygate Oy vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla 100 uutta osaajaa. Cygate on noussut lyhyessä ajassa yritysostojen ja rekrytointien myötä yhdeksi Suomen johtavista ICT-taloista, joka tarjoaa vaativia ratkaisuja erityisesti suurille yrityksille ja julkishallinnolle.
Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy icon

Valtionhallinnon lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy

Published March 22 2018

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut valtionhallinnon organisaatioiden lokienhallinta-, SIEM- ja kybertilannekuvaratkaisun toimittajaksi Cygate Oy:n.
Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista icon

Telia ostaa Cloud Solutions CS Oy:n – neljäs yritysosto vuoden sisällä vahvistaa voimakasta kasvua ICT-markkinassa tavoittelevan Telian pilvi- ja kyberosaamista

Published March 9 2018

Telia jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti investointejaan sen liiketoimintaa vahvistaviin palveluihin, kun Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa IT-asiantuntijatalo Cloud Solutions CS Oy:n. Kyseessä on jo neljäs yritysosto vuoden sisällä Telian vauhdittaessa muutostaan monipuoliseksi ICT-yhtiöksi.
Cygate Oy is now a Platinum partner of Infoblox icon

Cygate Oy is now a Platinum partner of Infoblox

Published February 20 2018

Cygate has now reached the highest possible partnership level as Platinum Partner of Infoblox in Finland and Sweden. Infoblox is the market leader in DNS, DHCP, and IP address management.