Web-sisällön esitys

Verkkopalvelut takaavat tietoliikenteen sujuvuuden

Cygate Verkkopalvelut varmistavat organisaatiosi ydinpalveluiden keskeytyksettömän toiminnan.

Tuottamiemme verkkopalveluiden avulla erilaiset organisaatioiden tarvitsemat verkkoinfrastruktuurit toteutetaan, valvotaan, hallitaan ja huolletaan yhtenä saumattomana palvelukokonaisuutena. Mikä parasta verkkoinfrastruktuurin lisäksi tarjoamme laajan palveluvalikoiman tietoturvapalveluita verkkojesi suojaksi.

Cygate palvelukeskus valvoo ja hallitsee 24x7 erilaisia verkkopalveluja organisaatiosi palvelutasovaatimusten mukaisesti. Hoidamme monimutkaisten verkkoratkaisuiden hallinnan, käytettävyyden valvonnan, ohjelmistojen ylläpidon sekä järjestelmien laitehuollon kokonaispalveluna, jolloin organisaatiosi voi keskittyä siihen, minkä se parhaiten osaa.

Uusinta teknologiaa täynnä olevan verkon kannalta on tärkeää, että verkkoinfrastruktuuria voidaan valvoa, hallita, ylläpitää sekä kehittää – tarvittaessa 24/7. Turvallisten tietoverkkojen rakentaminen, hallitseminen sekä kehittäminen kuuluvat ydinosaamiseemme.

Cygate Verkkopalvelut

Cygate LAN -palvelu on yhteisöasiakkaille suunniteltu lähiverkkopalvelu. Palvelun avulla toteutetaan organisaatioiden perustietoliikenneinfrastruktuurit eli toimipisteiden ja konesalien ethernet-kytkinverkot, joiden päälle muut verkko- ja tietoturvaratkaisut rakentuvat. Palvelut sovitetaan organisaatioiden tarpeisiin ja toteutetaan 24/7-periaatteella sovituilla palvelutasoilla. Palveluissa käytämme vain johtavia verkkolaitevalmistajia.

Cygate WLAN -palvelu on yhteisöasiakkaille suunnattu langaton lähiverkkopalvelu. Palvelun avulla toteutetaan tarvittaessa koko organisaation ja kaikki toimipisteet kattava langaton verkko yhtenä keskitetysti hallittuna tietoturvallisena kokonaisuutena. Cygate WLAN -palvelu vapauttaa organisaatiot täydellisesti "lankojen kahleista" ja vastaa tarvittaessa tietoturvallisesti sekä oman organisaation, että vierailijoiden "tuo oma laitteesi" -tarpeisiin (BYOD). Kuten lähiverkkopalvelut myös langattoman lähiverkon palvelut sovitetaan organisaatioiden tarpeisiin ja toteutetaan 24/7-periaatteella sovituilla palvelutasoilla. Palveluissa käytämme vain johtavia verkkolaitevalmistajia.

Cygate WAN -palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat yhden toimijan vastaamaan verkon kokonaisuudesta ja yhden saumattoman näkymän koko verkkoonsa mukaan lukien operaattoreiden verkkoihin, jotka yhdistävät toimipisteitä. Cygate WAN -palvelussa otamme vastuun myös operaattoriverkon päätelaitteiden ja yhteyksien valvonnasta ja raportoinnista. Tällä tavoin vapautamme asiakkaamme keskittymään omaan ydinosaamiseensa koko verkkoinfrastruktuurin osalta. Kuten lähiverkkopalvelut myös laajaverkkopalvelumme sovitetaan organisaatioiden tarpeisiin ja toteutetaan 24/7-periaatteella sovituilla palvelutasoilla. Palvelumme on yhteensopiva useimpien operaattoreiden käyttämien laiteratkaisujen kanssa.

Cygate DDI (DNS, DHCP, IPAM) -palvelu mahdollistaa asiakkaalle verkkolaitteiden IP-osoitteiden sekä nimipalveluiden hallintaan liittyvien toimintojen keskittämistä yhdeksi kokonaisuudeksi. Palvelun avulla asiakas saa yhdellä graafisella työkalulla keskitetyn IP-osoitteiden hallinnan (IP Address Management, IPAM), jonka avulla esimerkiksi verkkoavaruuksien suunnittelu sekä DHCP-alueiden käyttöönotto on nopeaa. Lisäksi osoitteiden ja DNS-tietueiden seuranta on helppoa. Lisäksi olemassa olevien Microsoft-, DNS- ja DHCP-palveluiden hallinta voidaan siirtää helposti osaksi keskitettyä palvelua, jolloin myös IP-tietokanta on jatkuvasti ajan tasalla kaikkien tietojen ollessa päivitettynä samaan tietokantaan.

Cygate Application Optimization –palvelu tarjoaa nykyaikaisen ja tehokkaan tavan optimoida ja kiihdyttää asiakasverkon sovellusten toimintaa, säästää käytettyä verkkokaistaa sekä parantaa loppukäyttäjän kokemaa palvelun toimivuutta. Palvelun avulla asiakkaamme voivat toteuttaa verkosta tarjottujen sovelluspalveluiden paremman käytettävyyden sekä mahdollistaa sovellusten paremman suorituskyvyn.

Cygate Application Delivery -palvelu (ADC) tarjoaa nykyaikaisen ja tehokkaan tavan optimoida asiakasverkon sovellusten toimintaa, palveluinfrastruktuurin skaalautuvuutta sekä palveluiden saavutettavuutta. Palvelun avulla asiakkaamme voivat toteuttaa verkosta tarjottujen sovelluspalveluiden korkeamman käytettävyyden sekä mahdollistaa sovellusten paremman suorituskyvyn.

Web-sisällön esitys

Kysy lisää

Web-sisällön esitys

Web-sisällön esitys

Ota meihin yhteyttä

Dynamic Data List Form

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Puolustusvoimat
Case: Puolustusvoimat

Toimiva langaton verkko mahdollistaa digitaalisen kasarmin. Lue lisää

Case: Istekki
Case: Istekki

Terveydenhuollon teknologiat vaativat yhä enemmän tietoverkoilta. Lue lisää

Case: CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy
Case: CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Korkeakoulut surffaavat valon nopeudella - Cygate pääyhteistyökumppanina Funetin päivityksessä. Lue lisää