Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

System Developer

Etsimme nyt System Developeria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Hae tehtävää 14.1. mennessä! Lue lisää

Data Scientist

Etsimme nyt Data Scientistia Service Operations –yksikköön Helsinkiin. Hae tehtävää 7.1. mennessä! Lue lisää

System Specialist

Etsimme nyt System Specialistia CIO Office -yksikköömme Helsinkiin. Hae tehtävää 10.12. mennessä! Lue lisää

Web-sisällön esitys

Cygate Oy työnantajana

Teemme vaativaa asiantuntijatyötä tietoverkkojen, tietoturvan ja pilvipalveluiden parissa. Meitä vie eteenpäin halu auttaa asiakasta menestymään. Työssämme tarvitsemme vahvaa teknologista osaamista, luovaa ajattelua ja tiedonjanoa. Otamme selvää asiakkaiden tarpeista ja muunnamme ne palveluiksi ja ratkaisuiksi, jotka tehostavat toimintaa ja pitävät riskit hallinnassa.

Vahvuutemme on henkilöstön monipuolinen osaaminen kaikilla liiketoiminta-alueilla. Meitä yhdistävät kiinnostus tekniikkaan, palveluhenkisyys, omistautuminen työlle ja avoimuus uusille mahdollisuuksille. Meillä on runsaasti vapautta toimia yrityksemme toiminta-ajatuksen, vision ja yhteisten arvojen viitoittamana.

Teknisesti monipuolinen ympäristö sekä iloinen ja rento ilmapiiri – nämä ovat Cygaten ydin.

Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen hakemukset@cygate.fi.

Kaikille Cygate Oy:hyn rekrytoitaville työntekijöille tulee voida tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.