Web-sisällön esitys

Tietoturvapalvelut suojaavat tietosi

Cygate Tietoturvapalvelut varmistavat organisaatiosi ydinpalveluiden sisältämien tietojen eheyden, saatavuuden ja luottamuksellisuuden.

Tuottamiemme tietoturvapalveluiden avulla erilaiset tietoturvavaatimukset ja -tavoitteet voidaan täyttää monella eri tasolla.

Cygate Palvelukeskus valvoo ja hallitsee 24x7 erilaisia tietoturvapalveluja organisaatiosi palvelutasovaatimusten mukaisesti. Hoidamme monimutkaisten tietoturvaratkaisuiden hallinnan, käytettävyyden valvonnan, ohjelmistojen ylläpidon sekä järjestelmien laitehuollon kokonaispalveluna, jolloin organisaatiosi voi keskittyä siihen, minkä se parhaiten osaa.

Pidemmälle vietynä erilaisissa tietoturvavaatimuksissa voidaan vaatia myös erillistä tietoturvapoikkeamien käsittelyä. Tätä varten olemme rakentaneet Tietoturvanhallintakeskuksen (SOC, Security Operations Center) jonka tehtävänä on analysoida, kirjata ja puuttua havaittuihin tietoturvapoikkeamiin joko tekemällä tai ehdottamalla korjaavia toimenpiteitä uhkien estämiseksi sekä riskien pienentämiseksi.

Infrastruktuuri

Uusinta teknologiaakin täynnä olevan verkon tietoturvan kannalta on tärkeää, että verkkoinfrastruktuuria voidaan valvoa, hallita, ylläpitää sekä kehittää – tarvittaessa 24/7. Turvallisten tietoverkkojen rakentaminen, hallinta sekä kehittäminen kuuluvat ydinosaamiseemme. Lue lisää.

Etäkäytön- ja pääsynhallinta

Verkon pääsynhallinnan merkitys sisäisten käyttäjien, etäkäyttäjien, kumppaneiden ja asiakkaiden osalta kasvaa sekä korostuu. Verkon palveluiden tulee olla helposti järjestettävissä, mutta tietoturvallisuudesta ei tule tinkiä. Lue lisää.

Sähköposti ja web

Normaalin sisäverkon käyttäjän rajapinta Internetiin muodostuu lähes täysin sähköposti- ja Web-liikenteen kautta. Lue lisää.

Tietoturvatapahtumat

Tietoturvatapahtumat ja muut lokitiedot on saatava hallintaan sekä turvalliseen säilöön. Lokitietojen merkitys kasvaa, kun sähköisten luottamuksellisten tietojen määrä lisääntyy. Lue lisää.

Web-sisällön esitys

Cygate Pilvianalyysipalvelu

Web-sisällön esitys


Kysy lisää

Web-sisällön esitys

Web-sisällön esitys

Ota meihin yhteyttä

Dynamic Data List Form

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Lääkärikeskus Aava
Case: Lääkärikeskus Aava

Aavan työasemille pääsee enää harva haittaohjelma - Office 365 -pilvipalvelulle lisäturvaa yhdessä päivässä. Lue lisää

Case: Semel
Case: Semel

Cygate ja Semel uudistivat maksujärjestelmien tietoverkon. Lue lisää

Case: Eduskunta
Case: Eduskunta

Cygate on eduskunnan tietoliikenteen turvamies. Lue lisää