Web-sisällön esitys

Tietoturvaratkaisut tiedon turvana

Cygate Tietoturvaratkaisut vastaavat erittäin tehokkaasti organisaatiosi nykyisiin sekä tuleviin tietoturvahaasteisiin. Toteutamme teknisen tietoturvan siten, että se tukee saumattomasti organisaatiosi tietoturvapolitiikkaa sekä alan standardeja ja parhaita käytäntöjä.

Asiantuntija- ja projektipalveluidemme avulla voimme määrittää ja kartoittaa organisaatiosi tietoturvan nykytilanteen sekä siihen liittyvät riskit. Kartoituksen ja siitä syntyvän vaatimusmäärittelyn pohjalta voimme kehittää tietoverkon ja sen palveluiden tietoturva-arkkitehtuurin aivan uudelle tasolle.

Osaamisemme perustuu sertifioitujen asiantuntijoidemme tietotaitoon, alan vahvaan kokemukseen sekä tarkoin valikoitujen päämiestemme ratkaisuihin. Osaamisemme ydin on verkossa ja verkkopalveluiden suojaamisessa, mutta tarjoamme myös palvelimiin ja työasemiin liittyviä tietoturvaratkaisuja.

Cygaten tuottamat tietoturvaratkaisut ovat laajennettavissa aina yksittäisistä yksinkertaisista tietoturvaratkaisuista laajoihin, järjestelmällisesti (24x7) hallittuihin ja valvottuihin tietoturvapalveluihin.

Web-sisällön esitys


Kysy lisää

Web-sisällön esitys

Web-sisällön esitys

Ota meihin yhteyttä

Dynamic Data List Form

Sisältöjulkaisija

Kumppanit

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Lääkärikeskus Aava
Case: Lääkärikeskus Aava

Aavan työasemille pääsee enää harva haittaohjelma - Office 365 -pilvipalvelulle lisäturvaa yhdessä päivässä. Lue lisää

Case: Semel
Case: Semel

Cygate ja Semel uudistivat maksujärjestelmien tietoverkon. Lue lisää

Case: Eduskunta
Case: Eduskunta

Cygate on eduskunnan tietoliikenteen turvamies. Lue lisää