Web-sisällön esitys

Pilvipalvelut

Palveluasiakkaanamme voit keskittyä ydintoimintaasi meidän varmistaessa it-järjestelmiesi toimivuuden: palvelumme on suorituskykyinen ja tietoturvallinen ratkaisu it-ympäristösi perustaksi.

Cygate on luotettava ja joustava kumppani organisaatioille, jotka haluavat hankkia palveluna toimintakriittisen it-infrastruktuurinsa (IaaS): palvelimet, tallennus- ja varmistusjärjestelmät sekä hallintapalvelut valjastettuna Cygaten kotimaisella asiantuntemuksella. Tuomme myös tärkeimmät sovelluksesi konesaleistamme virtuaalisesti työpöydällesi.

Cygate Cloud -palvelut vapauttavat organisaatiosi resursseja ydintoiminnan käyttöön tarjoamalla it-infrastruktuurin valmiina, hallittuna palveluna ilman investointeja. Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmien käyttöönoton sekä muutos- ja siirtotyöt. Siirtyminen Cygaten palveluasiakkaaksi on luontevaa ja huoletonta.

Cygate tuottaa palveluna suorituskykyisen ja varman, virtuaalisen tai fyysisen, alustan kaikille toimintakriittisille sovelluksillesi (PaaS). Samalla Cygate ottaa vastuun sovellusalustan hallinnasta. Näin varmistat kriittisten sovellustesi tietoturvan ja käyttövarmuuden. Niin operatiiviset kuin it-kustannukset laskevat ja käyttökatkokset vähenevät huomattavasti hankkiessasi alustan joustavasti palveluna.

Cygaten vankka tietoturvaosaaminen varmistaa, että tietosi pysyvät suojattuna suomalaisissa konesaleissamme. Palveluna ostettuna it:n hallittavuus on parempi, kapasiteetti skaalautuu joustavasti tarpeisiisi ja suorituskyky riittää aina. Palveluidemme korkea laatu perustuu asiakaslähtöiseen kumppaniajatteluun: asiakaspalvelumme on käytössänne ympäri vuorokauden ja reagoimme muuttuviin toiveisiinne ja tarpeisiinne nopeasti.

Kapasiteettipalvelut

Cygaten pilvipalvelut tarjoavat käyttöösi skaalautuvaa ja joustavaa palvelin-, tallennus- ja varmistuskapasiteettia. Suorituskykyiset kapasiteettipalvelumme varmistavat liiketoimintasi jatkuvuuden: käytössäsi on aina riittävästi kapasiteettia sovellustesi käyttöön ja tiedon tallennukseen sekä varmistukseen. Kapasiteettipalvelumme taipuu esimerkiksi konesalien välisiin peilauksiin sekä muihin korkean käytettävyyden vikasietoisiin ratkaisuihin.

Hallintapalvelut ja ohjelmistolisenssit

Cygaten hallintapalvelut vapauttavat sinut konesalien ylläpidon taakasta: käyttö- ja tietojärjestelmät, sovellukset ja varusohjelmistot ovat aina toiminnan edellyttämällä tasolla. Hallintapalvelullamme suorituskyky ja toimintavarmuus ovat taattuja. It-ympäristöäsi ylläpidetään, hallitaan, valvotaan ja päivitetään – vikatilanteessa toimintakyky on palautettavissa nopeasti. Cygatelta saat myös ohjelmistolisenssit kuukausilaskutteisena palveluna.

Sovellustenjakopalvelu

Cygaten sovellustenjakopalvelu tuo palvelinkeskuksissa ajettavat toiminnallesi tärkeät sovellukset virtuaalisesti työpöydällesi. Sovellusten käyttöönotto on nopeaa ja huoletonta, ja ennen kaikkea tehokasta. Se edesauttaa tuottavuutta ja kannustaa liikkuvuuteen: sovellukset ovat käytettävissä laitteesta ja paikasta riippumatta. Cygaten sovellustenjakopalvelu tallettaa yrityksesi sensitiiviset tiedot ja immateriaalioikeudet tietoturvallisesti palvelinkeskukseen.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut täydentävät Cygaten pilvipalvelut vastaamaan sinun organisaatiosi tarpeita. Cygaten palveluasiakkaana palveluihisi kuuluvat automaattisesti seuraavan sukupolven palomuuriratkaisun suojatut tietoliikenneyhteydet. Lisäturvaa tuovat suojatut SSL VPN- ja VPN-yhteydet sekä IDS-/IPS-palvelun. Lisäksi verkkopalvelujen kuormitusta ja vasteaikoja voidaan tasapainottaa ja optimoida kuormanjakopalvelulla.

Web-sisällön esitys

Cygate Cloud & Data Center
Cygate Cloud -varmistuspalvelu
Cygate Cloud -pilvitallennuspalvelu
Citrix-terveystarkastus
Cygate Pilvianalyysipalvelu
Hallintapalvelumme julkiseen pilveen

Web-sisällön esitys


Kysy lisää

Web-sisällön esitys

Web-sisällön esitys

Ota meihin yhteyttä

Dynamic Data List Form

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Poutapilvi
Case: Poutapilvi

Kun siivouskomero ei ole vaihtoehto – luotettavat ja joustavat konesalipalvelut ovat elinehto Poutapilven liiketoiminnalle. Lue lisää

Case: Vapo
Case: Vapo

Ulkoistettu konesaliratkaisu tukee Vapon digitalisaatiostrategiaa. Lue lisää

Case: YIT
Case: YIT

YIT ulkoisti konesalipalvelut Cygatelle - palveluiden joustavuus ja skaalautuvuus tehostuivat. Lue lisää