Web-sisällön esitys

Konesaliratkaisut varmistavat liiketoimintasi selustan

Suunnittelemme ja toteutamme organisaatiollesi optimoidun it-ympäristön, johon kuuluu palvelimet, tietokannat, sovellukset sekä laitteet ja lisenssit.

Tarpeisiisi ja tiloihisi räätälöidyt Cygate Data Center -ratkaisut ovat it-ympäristösi joustava perusta, jolla turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden. Asiantuntijoidemme syvällä ja laajalla osaamisella rakennutat suorituskykyisen ja vikasietoisen korkean käytettävyyden alustan liiketoimintakriittisille sovelluksillesi.

Yhdessä asiantuntijoidemme ja valitsemiemme johtavien teknologiavalmistajien kanssa varmistat, että organisaatiosi strateginen päätös rakentaa oma konesali-infrastruktuuri tuottaa myös halutun lopputuloksen. Suunnittelemme ja toteutamme siirto- ja muutosprojektit sekä ratkaisukokonaisuuksien käyttöönoton, jolloin siirryt joustavasti ja turvallisesti Cygate Data Center -ratkaisuihin.

Olemme luotettava suomalainen toimittaja. Panostuksestamme laatuun, tietoturvaan ja palvelunhallinnan osaamiseen on meille myönnetty ISO/IEC 20000 ja 27001 -sertifikaatit. Pitkä kokemuksemme tietoturvaratkaisuista takaa niin fyysisten kuin virtuaalisten palvelintesi ja tietojesi suojauksen.

Cygaten tuottamat konesaliratkaisut ovat laajennettavissa aina yksittäisistä yksinkertaisista konesaliratkaisuista laajoihin, järjestelmällisesti (24x7) hallittuihin ja valvottuihin pilvipalveluihin.

Tallennus ja varmistus

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä organisaatiosi kanssa helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan tallennus- ja varmistusratkaisun, joka varmistaa toimintakriittisten tietojen saatavuuden ja vikatilanteessa nopean palautuksen. Uusimmat ja toimivimmat teknologiat tekevät varmistuksesta ja tallennuksesta kustannustehokasta, esimerkiksi deduplikointi vähentää tallennustilan tarvetta. Toimitamme myös kahden konesalin Disaster Recovery  –ratkaisut sekä ratkaisuja varmistusten pitkäaikaissäilytykseen.

Virtualisointi ja palvelimet

Palvelimet ja virtualisointiohjelmistot ovat tärkeitä konesaliratkaisuidemme kulmakiviä. Oikean palvelinalustan avulla organisaatiosi voi pienentää sekä operatiivisia että käyttökustannuksia, helpottaa it-ympäristön hallinnointia, lisätä joustavuutta ja parantaa käyttöastetta ja vikasietoisuutta. Me toteutamme organisaatioosi tarpeita vastaavan joustavan ja kustannustehokkaan fyysisen ja/tai virtuaalisen palvelinympäristön.

Tietokannat ja väliohjelmistot

Cygaten vahva tietokantaosaaminen mahdollistaa kompleksistenkin tietokantajärjestelmien rakentamisen. Kahden konesalin arkkitehtuurit ovat meille arkipäivää – voit siis huoletta uskoa tietokantojesi suunnittelun, siirron ja käyttöönoton kokeneiden asiantuntijoidemme huoleksi.  Väliohjelmistot ja sovelluspalvelimet puolestaan helpottavat it-infrastruktuurin ylläpitoa sekä parantavat suorituskykyä.

Sovellukset ja käyttöjärjestelmät

Cygaten kautta voit hankkia kaikki tarvitsemasi tallennus- ja varmistusjärjestelmät, palvelimet, verkkolaitteet ja ohjelmistolisenssit sekä niiden käyttöönoton. Lisäksi voimme selvittää, onko organisaatiosi kannattavampaa omistaa laitteet ja lisenssit itse vai vuokrata ne.

Web-sisällön esitys

Kysy lisää

Web-sisällön esitys

Web-sisällön esitys

Ota meihin yhteyttä

Dynamic Data List Form

Sisältöjulkaisija

Kumppanit

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Vapo
Case: Vapo

Ulkoistettu konesaliratkaisu tukee Vapon digitalisaatiostrategiaa. Lue lisää

Case: YIT
Case: YIT

YIT ulkoisti konesalipalvelut Cygatelle - palveluiden joustavuus ja skaalautuvuus tehostuivat. Lue lisää

Case: Bonnier Books
Case: Bonnier Books

Konesali yksinkertaisemmaksi, palvelu paremmaksi. Lue lisää