Hyppää sisältöön
Cygate Smart WLAN
- liikkuvalle henkilöstölle, muuntuville toimistoille

Sisällytetyt portletit

Sisältöjulkaisija

Uutiset

27 elokuu 2014 — Cygaten ja Soneran viestintäpalvelut yhdistyvät 1.9.2014. Palvelut jatkuvat ennallaan sopimusten mukaisesti laskuttajan vaihtuessa Cygatesta Soneraksi.

Sisältöjulkaisija

Tapahtumat

4 marraskuu 2014 — Olemme jälleen mukana Korkeakoulujen valtakunnallisilla IT-päivillä 4.-5.11.2014 Helsingin Marina Congress Centerissä.

Sisältöjulkaisija

ISO-sertifikaatit

20 toukokuu 2014 — Cygate Oy:lla on tietoturvallisuuden hallinnan ISO/IEC 27001, IT-palvelunhallinnan ISO/IEC 20000 sekä ympäristöjohtamisjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatit.

Web-sisällön esitys

Ratkaisumme

Rakennamme luotettavia ja liiketoimintaa tukevia ICT-ratkaisuja yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesaliratkaisujen maailma kehittyy nopeasti. Koulutamme jatkuvasti omaa henkilöstöämme niihin viimeisimpiin tietoihin ja taitoihin, joita asiakkaidemme tietoverkoista, tietoturvasta ja konesaleista vastaaminen edellyttää.

Sertifioidut asiantuntijamme toteuttavat ja ylläpitävät näitä IP-verkko- ja palvelinkeskusteknologioihin perustuvia ratkaisuja. Niissä yhdistyvät Cygaten omat sekä valittujen yhteistyökumppaneidemme ratkaisut ja tuotteet.

Web-sisällön esitys

Palvelumme

Tietoverkot, tietoturva ja palvelinkeskukset aina ajan tasalla.

Cygaten tietoverkko-, tietoturva- ja palvelinkeskuspalvelujen tarjooma koostuu konsultoinnin, asiantuntijapalveluiden ja jatkuvien palveluiden kokonaisuuksista.

Asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden selvittämisen jälkeen valitsemme teknologian ja palvelut, joilla haluttuihin tuloksiin päästään. Tarjoamme asiakkaillemme myös 24/7-palveluita Verkonhallintakeskuksestamme sekä räätälöityä tietoturvaosaamista Tietoturvanhallintakeskuksestamme käsin.

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Metsäkeskus
Case: Metsäkeskus

Cygaten ratkaisu vapauttaa Metsäkeskuksen resursseja. Lue lisää

Case: Teboil
Case: Teboil

Teboil muutti Vantaalle - konesali eri osoitteeseen Cygatelle. Lue lisää

Case: Eduskunta
Case: Eduskunta

Cygate on eduskunnan tietoliikenteen turvamies. Lue lisää

Sisältöjulkaisija

Kumppanit