Sisältöjulkaisija

Takaisin

Timanttista turvallisuutta – Cygatesta Suomen ensimmäinen Palo Alto Networks Diamond Partner

Timanttista turvallisuutta – Cygatesta Suomen ensimmäinen Palo Alto Networks Diamond Partner

Julkaistu 18 helmikuu 2016

Lehdistötiedote:
Cygate on kutsuttu palomuurivalmistaja Palo Alto Networksin Diamond Partneriksi 1.1.2016 alkaen. Kutsu ja yhteistyön vahvistuminen korostavat teknistä ratkaisuosaamistamme, jolla rakennamme asiakkaillemme maailmanluokan tietoturvaa, sanoo liiketoimintajohtaja Antti Lehtonen Cygatelta.

Suomalainen Cygate Oy on kutsuttu Palo Alto Networksin Diamond Partneriksi vuoden 2016 alusta alkaen.

– Tietoturvan ja kyberturvallisuuden vaatimukset kasvavat ja Cygate on systemaattisesti vahvistanut osaamistaan sen mukaisesti. Korkeimman tason kumppanuus Palo Alto Networksin kanssa on uusin osoitus osaamisestamme. Se kertoo myös kyvystämme tarjota joustavasti ja monipuolisesti maailman johtavaa teknologiaa sekä asiantuntijapalveluita ratkaisujen rakentamiseen ja hallintaan, sanoo liiketoimintajohtaja Antti Lehtonen Cygatelta.

– Cygatella on erittäin merkittävä kokemus verkko-, konesali-, ja tietoturvateknologioista. Tämä laaja-alainen osaaminen mahdollistaa aidosti uuden sukupolven tietoturvaratkaisujen toimittamisen. Cygaten toteuttamat Palo Alto Networksin teknologiaan pohjautuvat edistykselliset tietoturvaratkaisut ja –palvelut kertovat sekä strategiamme hyödyistä että Cygaten poikkeuksellisesta kyvykkyydestä tietoturvaratkaisujen toteuttamisessa. Cygate on saavuttanut Diamond Partner -kumppanuustason todella ansaitusti, ja uskon yhteistyömme tiivistyvän entisestään, lisää Palo Alto Networksin kumppaneista vastaava johtaja, Channel Vice President EMEA, Michael Herman.

Kokonaisuuden hallinta syntyy verkkojen, tietoturvan ja konesalien osaamisesta

– Cygate palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti, joustavasti ja huippuosaamisella. Tietoturvaratkaisut, kuten Next Generation Firewall -palomuurit tarvitsevat ympärilleen yhtä korkeatasoisen ja oikein suunnitellun verkko- ja konesaliympäristön, ja sen pystymme asiakkaillemme kattavalla osaamiskokonaisuudellamme rakentamaan, Antti Lehtonen jatkaa.

– Teknologiakumppaniemme kuten Palo Alto Networksin kanssa valitsemme kullekin asiakkaalle sopivat tekniset ratkaisut ja ominaisuudet, joita he tarvitsevat liiketoimintansa turvaamiseen. Mahdollistamme asiakkaille myös tarpeiden mukaisen hankintatavan sekä operatiiviseksi tueksi kattavat valvonta- ja hallintapalvelut.

Vain 1 % globaalisti Diamond-tasolla

Palo Alto Networks on maailman kolmanneksi suurin palomuurivalmistaja ja alallaan nopeimmin kasvava toimija. Yhtiön palomuuriratkaisut sopivat toimialasta riippumatta kaikille keskisuurille ja suurille yrityksille ja julkisille organisaatioille, jotka panostavat voimakkaasti digitaalisen infrastruktuurinsa turvaamiseen.

Vain 1 % Palo Alton kumppaneista globaalisti kutsutaan Diamond-tasolle. Cygate on toiminut Palo Alto Networksin kumppanina Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja 1.1.2016 alkaen Diamond Partnerina.

Lisätietoja:

Antti Lehtonen, liiketoimintajohtaja, Cygate Oy, 040 735 2999, antti.lehtonen@cygate.fi
Ilkka Äyräväinen, toimitusjohtaja, Cygate Oy, 040 302 2049, ilkka.ayravainen@cygate.fi
Sami Walle, Regional Sales Manager, Finland & Baltics, Palo Alto Networks, 0400 616 490, swalle@paloaltonetworks.com

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks on uuden sukupolven tietoturvayhtiö, jonka suuntaa näyttävä  teknologia mahdollistaa tietoverkkojen turvallisen käytön, aiempaa paremman näkyvyyden, sekä kyberuhkien torjunnan kymmenille tuhansille asiakkailleen ympäri maailman. Palo Alto Networksin teknologia on kehitetty puhtaalta pöydältä tämän päivän tarpeisiin, jonka ansiosta yhtiö on ylivoimaisesti markkinoiden nopeimmin kasvava. Viimeksi päättyneellä tilikaudella Palo Alto Networks kasvoi 55 % saavuttaen hieman alle miljardin dollarin liikevaihdon. Palo Alto Networks on saanut yli 1000 uutta asiakasta jokaisena edellisenä 16 vuosineljänneksenä.

Lisätietoja: www.paloaltonetworks.com


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!
Uutiskirje, kesäkuu 2017 icon

Uutiskirje, kesäkuu 2017

Julkaistu 21 kesäkuu 2017

Toivotamme rentouttavaa kesää! Lue uutiskirjeemme.
Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä icon

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 on täällä - webinaari 14.6.!
Kyberturva on vaativa joukkuelaji icon

Kyberturva on vaativa joukkuelaji

Julkaistu 19 toukokuu 2017

Kyberturva on vaativa joukkuelaji
Uutiskirje ii, toukokuu 2017 icon

Uutiskirje ii, toukokuu 2017

Julkaistu 15 toukokuu 2017

Paras keino torpata kiristyshaittaohjelma