Sisältöjulkaisija

Takaisin

System Developer

System Developer

Etsitkö paikkaasi asiantuntijana jatkuvasti uudistuvassa IT-maailmassa? Etsimme nyt System Developeria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehokkaan palvelutuotannon taustalla ovat aina toimivat järjestelmät, joita laaja asiantuntijajoukkomme käyttää päivittäin parhaan palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme. System Developerin roolissa olet avainasemassa palvelutuotannon järjestelmien elinkaarenhallinnassa. Tarjoamme selkeän vastuualueen osana palvelutuotantojärjestelmien kokonaisuutta, jota pääset kehittämään yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Tehtävässä henkilökohtainen kehittyminen on tärkeässä roolissa ja sitä tuetaan yrityksen puolelta tarpeen mukaan.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta Java-ohjelmoinnista ja ainakin seuraavista rajapinnoista: REST, SOAP, JMS, JSON ja XML
  • Osaamista integraatio- ja automaatio-orkestrointikerroksen kehittämisestä ja niihin liittyvistä ratkaisuista (esim. Camunda, Camel) 
  • Linux-käyttöjärjestelmäosaamista ja kykyä soveltaa osaamistasi 
  • Aktiivista otetta sidosryhmätyöskentelyssä ja asioiden edistämisessä 
  • Osaat työskennellä osana tiimiä sekä tiimin sidosryhmien kanssa, mutta toimit tehokkaasti myös itsenäisesti 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa

Eduksi katsomme:

  • Skriptaustaidot sekä SQL-osaaminen
  • Kokemus työvuon mallintamisesta
  • Ymmärrys Web Service -rajapintojen hyödyntämisestä 
  • Innostuksesi kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi ja opiskella uusia teknologioita oma-aloitteisesti

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Katri Mäenpää, katri.maenpaa@cygate.fi tai puh. 040 827 3177.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 14.1.2018.

Hae tehtävää Telian sivuilla!


Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

Sales Manager

Nyt etsimme Sales Manageria myyntitiimiimme Helsinkiin. Hae paikkaa viimeistään pe 19.1.2018! Lue lisää

Key Account Manager

Etsimme nyt Key Account Manageria kasvavaan myyntijoukkueeseemme! Hae tehtävää viimeistään pe 19.1.2018. Lue lisää

Projektipäällikkö

Etsimme nyt Projektipäällikköä Projektitoimistoon Helsinkiin. Projektitoimisto vastaa asiakastoimitus- ja transitioprojekteista tuotantoon. Hae tehtävää 21.1. mennessä! Lue lisää

System Developer

Etsimme nyt System Developeria CIO Office-yksikköön Helsinkiin. Yksikkömme vastaa yrityksen palvelutuotannon järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Hae tehtävää 14.1. mennessä! Lue lisää

Data Scientist

Etsimme nyt Data Scientistia Service Operations –yksikköön Helsinkiin. Hae tehtävää 7.1. mennessä! Lue lisää