Sisältöjulkaisija

Takaisin

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Julkaistu 18 tammikuu 2017

Cygate Oy on hyväksytty joustavia työskentely-ympäristöjä kehittävän Citrixin Platinum Partneriksi. "Luotettava tietoturva, työn liikkuvuus ja laitteiden elinkaaren piteneminen ovat virtualisointiosaamisen päähyödyt asiakkaillemme", kertoo Cygaten toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen.

Cygate kehittää ja kasvattaa Citrix-liiketoimintaansa määrätietoisesti. Vuoden 2016 alussa Citrixin Gold Partneriksi hyväksytty Cygate on nyt suorittanut Citrix Platinum Partner -osaamiseen vaadittavat sertifioinnit sekä kasvattanut Citrix-liiketoimintansa Platinum-kumppanuuden edellyttämälle tasolle. Cygaten osaaminen ja sitoutuminen huomioitiin Citrix Outstanding Achievement Finland 2016 -palkinnolla.

Lisäksi Cygate on ainoa suomalaisyritys, joka on suorittanut Citrix Specialist -ohjelman kaikki neljä spesialiteettitasoa (Mobility Management, Networking for Apps & Mobile Security, Networking for Data Center, Virtualization). Citrix Specialist -statuksen saavuttamiseksi kumppaniyrityksen on läpäistävä perusteellinen näyttökoe, sillä asiantuntijoiden taidot ja yhteispeli ratkaisevat hankkeiden onnistumisen.

"Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja olla alan kärkeä työasema- ja sovellusvirtualisoinnissa. Citrix Platinum -kumppanuus takaa asiakkaillemme korkeatasoisen asiantuntemuksen ja tuen sekä osoittaa sitoutumistamme teknologiakumppaniimme", Äyräväinen korostaa.

"Virtualisointiosaamisella vahvistamme asiakkaidemme tietoturvaa ja mahdollistamme modernin, liikkuvan työn. Samalla myös päätelaitteiden elinkaari pitenee – puhtaat laitteet rasittuvat käytössä vähemmän ja kestävät pidempään. Virtualisointiratkaisujen kysyntä jatkuu vahvana, sillä ne vastaavat asiakkaiden todellisiin tarpeisiin", Äyräväinen toteaa.

Sitoutuminen Platinum-tason kumppanuuteen on luonnollisesti molemminpuolista.

"Kokonaisvaltaiset työasemavirtualisointihankkeet ovat yhä yleisempiä, mutta erittäin vaativia operaatioita. Cygaten erikoistuneet huippuosaajat pystyvät katsomaan projekteja kokonaisvaltaisesti ja ovat osoittaneet kykynsä viedä ne tehokkaasti maaliin. Yksilötaidot ovat tärkeitä, mutta aina tarvitaan myös yhteistyötä ja vahvaa tiimihenkeä. Syventyvä kumppanuutemme Cygaten kanssa edustaa hyvin Citrixin ajattelutapaa "Work better – live better"", Citrixin Senior Partner Account Manager Kim Masalin sanoo.

Lisätietoja:

Ilkka Äyräväinen, toimitusjohtaja, Cygate Oy, 040 302 2049, ilkka.ayravainen@cygate.fi
Kim Masalin, Senior Partner & Account Manager, Citrix Systems Finland Oy, 040 562 1831, kim.masalin@citrix.com


Citrix

Citrix mahdollistaa maailman, jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti ja helppokäyttöisesti yhteydessä toisiinsa. Citrix tarjoaa kokonaisen ja integroidun portfolion Työtila palveluna -ratkaisuja, sovellustoimituksia, virtualisaatiota, liikkuvuutta, verkkotoimituksia ja tiedostonjakoratkaisuja, jotka varmistavat, että kriittiset järjestelmät ovat turvallisesti käyttäjien saatavilla pilvipalvelussa tai paikan päällä miltä tahansa laitteelta tai alustalta. Vuonna 2015 Citrixin liikevaihto oli 3,28 miljardia USD. Sen ratkaisut ovat käytössä ympäri maailmaa yli 400 000 organisaatiossa sekä yli 100 miljoonalla käyttäjällä.

Lisätietoja: www.citrix.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen icon

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen

Julkaistu 11 tammikuu 2018

SOK ja Cygate Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen tietoliikenneverkkojen kokonaispalvelusta. Sopimus kattaa myös tietoturva-alueita ja laajentaa nyt neljä vuotta kestänyttä yhteistyötä.
Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa icon

Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa

Julkaistu 11 joulukuu 2017

Cygate Oy on tehnyt strategisen kumppanisopimuksen kyberturvallisuuden asiantuntija Advenican kanssa.
Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n icon

Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n

Julkaistu 30 marraskuu 2017

Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy:n. Yritysosto tukee Telian strategiaa investoida ydinliiketoimintaa vahvistaviin palveluihin. Vahvasta kyberturvaosaamisestaan tunnettu Cygate Oy pystyy yrityskaupan myötä tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia tietoturvan kokonaisratkaisuja.
Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina! icon

Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina!

Julkaistu 28 marraskuu 2017

Cisco antoi vuoden 2017 Meraki-kumppanuuspalkinnon Cygate Oy:lle 23.11.2017 järjestettynä Kumppanipäivänä.
Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!