Sisältöjulkaisija

Takaisin

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Sitoutuminen kumppanuuteen takaa virtualisointiosaamisen - Cygatesta Citrix Platinum Partner

Julkaistu 18 tammikuu 2017

Cygate Oy on hyväksytty joustavia työskentely-ympäristöjä kehittävän Citrixin Platinum Partneriksi. "Luotettava tietoturva, työn liikkuvuus ja laitteiden elinkaaren piteneminen ovat virtualisointiosaamisen päähyödyt asiakkaillemme", kertoo Cygaten toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen.

Cygate kehittää ja kasvattaa Citrix-liiketoimintaansa määrätietoisesti. Vuoden 2016 alussa Citrixin Gold Partneriksi hyväksytty Cygate on nyt suorittanut Citrix Platinum Partner -osaamiseen vaadittavat sertifioinnit sekä kasvattanut Citrix-liiketoimintansa Platinum-kumppanuuden edellyttämälle tasolle. Cygaten osaaminen ja sitoutuminen huomioitiin Citrix Outstanding Achievement Finland 2016 -palkinnolla.

Lisäksi Cygate on ainoa suomalaisyritys, joka on suorittanut Citrix Specialist -ohjelman kaikki neljä spesialiteettitasoa (Mobility Management, Networking for Apps & Mobile Security, Networking for Data Center, Virtualization). Citrix Specialist -statuksen saavuttamiseksi kumppaniyrityksen on läpäistävä perusteellinen näyttökoe, sillä asiantuntijoiden taidot ja yhteispeli ratkaisevat hankkeiden onnistumisen.

"Haluamme jatkuvasti kehittää osaamistamme ja olla alan kärkeä työasema- ja sovellusvirtualisoinnissa. Citrix Platinum -kumppanuus takaa asiakkaillemme korkeatasoisen asiantuntemuksen ja tuen sekä osoittaa sitoutumistamme teknologiakumppaniimme", Äyräväinen korostaa.

"Virtualisointiosaamisella vahvistamme asiakkaidemme tietoturvaa ja mahdollistamme modernin, liikkuvan työn. Samalla myös päätelaitteiden elinkaari pitenee – puhtaat laitteet rasittuvat käytössä vähemmän ja kestävät pidempään. Virtualisointiratkaisujen kysyntä jatkuu vahvana, sillä ne vastaavat asiakkaiden todellisiin tarpeisiin", Äyräväinen toteaa.

Sitoutuminen Platinum-tason kumppanuuteen on luonnollisesti molemminpuolista.

"Kokonaisvaltaiset työasemavirtualisointihankkeet ovat yhä yleisempiä, mutta erittäin vaativia operaatioita. Cygaten erikoistuneet huippuosaajat pystyvät katsomaan projekteja kokonaisvaltaisesti ja ovat osoittaneet kykynsä viedä ne tehokkaasti maaliin. Yksilötaidot ovat tärkeitä, mutta aina tarvitaan myös yhteistyötä ja vahvaa tiimihenkeä. Syventyvä kumppanuutemme Cygaten kanssa edustaa hyvin Citrixin ajattelutapaa "Work better – live better"", Citrixin Senior Partner Account Manager Kim Masalin sanoo.

Lisätietoja:

Ilkka Äyräväinen, toimitusjohtaja, Cygate Oy, 040 302 2049, ilkka.ayravainen@cygate.fi
Kim Masalin, Senior Partner & Account Manager, Citrix Systems Finland Oy, 040 562 1831, kim.masalin@citrix.com


Citrix

Citrix mahdollistaa maailman, jossa ihmiset, organisaatiot ja asiat ovat turvallisesti ja helppokäyttöisesti yhteydessä toisiinsa. Citrix tarjoaa kokonaisen ja integroidun portfolion Työtila palveluna -ratkaisuja, sovellustoimituksia, virtualisaatiota, liikkuvuutta, verkkotoimituksia ja tiedostonjakoratkaisuja, jotka varmistavat, että kriittiset järjestelmät ovat turvallisesti käyttäjien saatavilla pilvipalvelussa tai paikan päällä miltä tahansa laitteelta tai alustalta. Vuonna 2015 Citrixin liikevaihto oli 3,28 miljardia USD. Sen ratkaisut ovat käytössä ympäri maailmaa yli 400 000 organisaatiossa sekä yli 100 miljoonalla käyttäjällä.

Lisätietoja: www.citrix.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!
Uutiskirje, kesäkuu 2017 icon

Uutiskirje, kesäkuu 2017

Julkaistu 21 kesäkuu 2017

Toivotamme rentouttavaa kesää! Lue uutiskirjeemme.
Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä icon

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 on täällä - webinaari 14.6.!
Kyberturva on vaativa joukkuelaji icon

Kyberturva on vaativa joukkuelaji

Julkaistu 19 toukokuu 2017

Kyberturva on vaativa joukkuelaji
Uutiskirje ii, toukokuu 2017 icon

Uutiskirje ii, toukokuu 2017

Julkaistu 15 toukokuu 2017

Paras keino torpata kiristyshaittaohjelma