Sisältöjulkaisija

Takaisin

Security Operations Center -analyytikko

Security Operations Center -analyytikko

Haluatko osaksi huipputiimiä, josta pääset eturivin paikalta huolehtimaan asiakkaidemme laajojen IT-ympäristöjen tietoturvasta? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista työtehtävistä?

Etsimme kahta tietoturva-analyytikkoa Telia Advanced Security Operations Center (SOC) -yksikköömme. Cygate Oy:n kehittämä Telia Advanced SOC -palvelukokonaisuus on osa kansainvälistä Telia SOC -perhettä. Tehtävänämme on keskittyä syvällisesti tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Taustatukenamme ovat Telia Companyn globaalit resurssit, erityisesti Telia Company CERT ja Cyber Intelligence -tiimit. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Työmuoto on vuorotyötä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa vuorolistan mukaisesti Helsingin toimipisteessämme. Tämä tarkoittaa pitempiä päiviä, mutta myös enemmän vapaata.

Roolistasi
Teknisenä SOC Analyst -asiantuntijana vastaat tietoturvatapahtumien analysoimisesta, dokumentoimisesta, niihin reagoimisesta ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja/tai toteuttamisesta. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?
Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme sinulta

 • Vahvaa teknistä osaamista (insinööritaso) ja kiinnostusta yleisistä tietoturvanhallinta- ja valvontatehtävistä 
 • Osaamista erilaisista käyttöjärjestelmistä ja niihin liittyvistä hyväksikäyttömenetelmistä (Unix/Linux/Windows) 
 • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja 
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia 
 • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti) 
 • Äärimmäistä innostuneisuutta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan!

Eduksi katsomme

 • Sovellustietoturvan tuntemus ja harrastuneisuus 
 • Osaamisen/työkokemuksen tietoliikenteestä, erilaisista protokollista ja näiden suodatusteknologioista (esim: Palomuurit, IDS/IPS, Antivirus-tuotteet)

Tarjoamme sinulle

 • Näköalapaikan IT-alan kehityksen terävimmässä kärjessä 
 • Upean mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen 
 • Kilpailukykyisen palkan  
 • Tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit, nykyaikaiset työkalut ja hyvät kehittymismahdollisuudet

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Cygate Oy:ssä työskentelystä antaa Alex Nylund, 050 367 0962, alex.nylund@cygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2017.

JÄTÄ HAKEMUKSESI TÄSTÄ


Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

Security Operations Center -analyytikko

Etsimme kahta tietoturva-analyytikkoa Telia Advanced Security Operations Center (SOC) -yksikköömme. Lue lisää