Sisältöjulkaisija

Takaisin

Projektipäällikkö

Projektipäällikkö

Haluatko osaksi huipputiimiä, jossa pääset eturivin paikalta huolehtimaan asiakkaidemme laajojen IT-ympäristöjen kehittämisestä? Pidätkö vastuullisista, haastavista ja monipuolisista tehtävistä?

Etsimme nyt projektipäällikköä Cygate Oy:n projektitoimistoon Helsinkiin. Projektitoimisto vastaa asiakastoimitus- ja transitioprojekteista Cygate Oy:n tuotantoon. Teemme tietoturvaan, verkkoihin ja datacentereihin liittyviä projekteja. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Tarjoamme ympärillesi loistavan, yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Lisäksi tarjoamme haastavan, mutta kehittävän näköalapaikan IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Roolistasi

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat projektisuunnitelmien tekeminen, projektien kustannusarvioiden ja tavoitteiden määrittely, niiden seuraaminen sekä raportointi ohjausryhmille, asiakkaille ja Cygaten edustajille. Tuet myyntiä asiakaskäynneillä ja osallistut osaltasi tarjoustyöskentelyyn. Johdat vastuullasi olevia projekteja ammattitaitoisesti ja jämäkästi sovittujen mallien mukaisesti. Arvioit ja seuraat projektien riskejä ja dokumentoit projektiesi tuotokset hyvin.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Cygate Oy on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on useamman vuoden kokemus IT-projektien ohjaamisesta sekä vahvaa teknistä osaamista IT-alalta. Olet myös kiinnostunut jatkuvasti oppimaan uutta. Sinulla on tehtävään sopiva peruskoulutus kuten insinööri, IT-tradenomi tai vastaava. Olet mahdollisesti käynyt projektinjohtamiseen liittyvää koulutusta, ja tiedät mitä tarkoittaa työskennellä useissa projekteissa. Olet luonteeltasi esimies, joka ottaa vastuuta. Olet myynnillinen ja osaat toimia yhteistyössä erilaisten henkilöiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi, yhtä lailla päättäjien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Sitoudut tavoitteisiin ja aikatauluihin. Luot ympärillesi tekemisen meiningin ja saat projektitiimisi vastaamaan kaikkiin haasteisiin.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Cygate Oy:ssä työskentelystä antaa Teemu Lepola, 040 195 8686, teemu.lepola@cygate.fi.

Innostuitko ja haluatko osaksi matkaamme? Lähetä meille hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 31.10.2017.

HAE TÄHTÄVÄÄ TÄÄLTÄ


Sisältöjulkaisija

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Etsimme nyt projektipäällikköä Cygate Oy:n projektitoimistoon Helsinkiin. Lue lisää