Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygatesta tuli violetti

Cygatesta tuli violetti

Julkaistu 2 kesäkuu 2014

Vanhaa Cygaten logoa ruuvaillaan parhaillaan irti Käpylän toimiston seinästä merkiksi siitä, että olemme nyt entistä tiiviimpi osa emomme Soneran B2B-liiketoimintaa. Jatkamme toimintaamme omalla vahvuusalueellamme entiseen malliin nykyisissä toimitiloissa, mutta pian Tuusulanväylää pitkin kiitäville näkyy uusi, violetti ilmeemme.

Tavoitteena on näkyä suomalaisille asiakkaille entistä yhtenäisemmin ja hyödyntää paremmin kokonaisuuden vahvuuksia asiakkaan parhaaksi. Olemme vuodesta 2007 kuuluneet TeliaSonera-konserniin, ja nyt oli hyvä hetki lähteä tiivistämään emon ja tyttären toimintoja.

Otimme TeliaSoneran yritysilmeen mukaisen brändin käyttöömme torstaina 22.5. Olemassa oleviin sopimuksiin, palveluihin tai palvelutasoon tällä ei kuitenkaan ole vaikutusta.  Muutoksella ei myöskään ole henkilöstövaikutuksia eikä vaikutusta asemaamme erillisenä yhtiönä – olemme nyt keltaisen sijaan violetti.

Mitä yhteistä meillä on yhtenäisen ilmeen ja värityksen lisäksi?

Jatkossa Cygaten asiakkailla on entistä paremmin koko Soneran yritysliiketoiminnan asiantuntemus käytettävissään. Cygaten ketteryys ja asiantuntemus puolestaan tukevat Soneran asiakaskuntaa entistä paremmin. Kyberturvallisuus- ja konesaliteknologiaosaaminen tukevat myös erinomaisesti Soneran tarjoamaa. Nyt on käsillä se kuuluisa win-win -tilanne.

Eri osa-alueiden osaamisten ja kokemusten yhdistäminen on aina ollut Cygaten toimittamien ratkaisujen ja palveluiden tärkeimpiä rakennuspalikoita. Alan markkinat ovat jo pitkään olleet epävakaat ja välien tiivistäminen mahdollistaa palvelun jatkuvan parantamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisen.

Runsaan 20 vuoden aikana Cygate on kasvanut reititin- ja teknologiaosaajasta tietoverkkojen, tietoturvan ja palvelinkeskus- sekä viestintäpalveluiden vahvaksi tekijäksi. Historiankirjoihin ja arkistokaappeihin on matkan varrella kertynyt paljon kaikenlaista, yksi vanha logo mahtuu hyvin mukaan.

 

Ilkka Äyräväinen
toimitusjohtaja
Cygate Oy


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!
Uutiskirje, kesäkuu 2017 icon

Uutiskirje, kesäkuu 2017

Julkaistu 21 kesäkuu 2017

Toivotamme rentouttavaa kesää! Lue uutiskirjeemme.
Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä icon

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 on täällä - webinaari 14.6.!
Kyberturva on vaativa joukkuelaji icon

Kyberturva on vaativa joukkuelaji

Julkaistu 19 toukokuu 2017

Kyberturva on vaativa joukkuelaji
Uutiskirje ii, toukokuu 2017 icon

Uutiskirje ii, toukokuu 2017

Julkaistu 15 toukokuu 2017

Paras keino torpata kiristyshaittaohjelma