Sisältöjulkaisija

Takaisin

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Cygate laajentaa tarjontaansa Silver Peakin teknologiaan pohjautuvilla SD-WAN-ratkaisuilla

Julkaistu 7 marraskuu 2016

Lehdistötiedote:
Cygate laajentaa tarjontaansa yhteistyössä maailman johtavan laajakaista- ja SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) -verkkoratkaisujen toimittajan Silver Peakin kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Cygate tarjoaa jatkossa asiakkailleen Silver Peakin Unity EdgeConnect SD-WAN ja Unity Boost -ratkaisuihin pohjautuvia palveluita. Uusi palvelukonsepti täydentää Cygaten kattavaa verkko-, tietoturva- ja konesalipalveluiden tarjontaa.

"Olemme johtava verkkoratkaisujen toimittaja suomalaisille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Teemme parhaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta teknologiaa hyödyntäviä palveluita. Uuden SD-WAN -palvelumme ansiosta asiakkaamme voivat yhdistää toimipisteensä ja työntekijänsä suorituskykyiseksi, tietoturvalliseksi ja luotettavaksi verkoksi. Laajan osaamisemme, vuorokauden ympäri toimivan suomenkielisen asiakastukemme ja Silver Peakin edistyneen teknologian ansiosta asiakkaamme saavat uudella tavalla kustannustehokkaita ja laadukkaita verkkoratkaisuita", kertoo Cygaten Business Manager Kalle Vuorimies.

Cygate valitsi Silver Peakin ratkaisut uuden palvelukonseptinsa pohjaksi niiden edistyneiden ominaisuuksien ja suorituskykyjen vuoksi. Cygate on jo osoittanut uuden palvelun toimivuuden rakentamalla ensimmäisen SD-WAN-ratkaisun pilottiasiakkaalleen, suomalaiselle monikansalliselle yritykselle. Uusi SD-WAN -ratkaisu on korjannut ongelmia asiakkaan olemassa olevissa yhteyksissä parantaen niiden suorituskykyä, ja käytettävyyttä.

"Cygatella on vankka kokemus edistyneiden teknologiaratkaisujen toimittamisesta asiakkailleen. Silver Peakin ratkaisuihin perustuvat suorituskykyiset SD-WAN-palvelut laajentavat yhtiön tarjontaa entisestään. Cygaten asiakkaat voivat luottaa siihen, että uusi palvelukonsepti tukeutuu alan johtavan toimijan teknologiaan", toteaa Shayne Stubbs, Silver Peakin Vice President for Service Provider Sales.

Silver Peak

Silver Peak on maailman johtava laajakaista- ja laajaverkkoratkaisujen toimittaja. Yritys tarjoaa suorituskykyisiä SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) -ratkaisuja, jotka mahdollistavat turvalliset, luotettavat ja liiketoimintaa tehostavat yhteydet. Yli 2 275 yritystä 80 eri maassa on valinnut Silver Peakin laajakaista- ja hybridilaajaverkkoratkaisut.

www.silver-peak.com

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen, Cygate Oy
puh. (09) 613 8911
etunimi.sukunimi@cygate.fi


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!
Uutiskirje, kesäkuu 2017 icon

Uutiskirje, kesäkuu 2017

Julkaistu 21 kesäkuu 2017

Toivotamme rentouttavaa kesää! Lue uutiskirjeemme.
Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä icon

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 on täällä - webinaari 14.6.!
Kyberturva on vaativa joukkuelaji icon

Kyberturva on vaativa joukkuelaji

Julkaistu 19 toukokuu 2017

Kyberturva on vaativa joukkuelaji
Uutiskirje ii, toukokuu 2017 icon

Uutiskirje ii, toukokuu 2017

Julkaistu 15 toukokuu 2017

Paras keino torpata kiristyshaittaohjelma