Sisältöjulkaisija

Takaisin

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 julkistettiin toukokuun puolivälissä CPX 2017 -tapahtumassa.

Check Pointin vahvuus on kiistatta sen tarjooman laajuus, joka kattaa tietoturvan eri kerrokset. R80.10 -alusta auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän tehoja irti laitteista, joita nämä ovat jo hankkineet Check Pointilta. Lisää tehoja R80.10 tuo myös tietotekniikka-ammattilaisten ajankäyttöön ja yhteistyöhön. Se tarjoaa keskitetyn hallinnan tietoturvaan.

– Check Point Infinity on verkon, pilviresurssit, oman konesalin ja päätelaitteiden tietoturvan kattava kokonaisratkaisu ja R80.10 on sen mahdollistava alusta. Emme odota, että murtovaras onnistuu tunkeutumaan taloon vaan mahdollistamme liiketoiminnalle murtosuojauksen niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan, Check Pointin maajohtaja Robert Lindqvist sanoo.

Check Pointin ratkaisut eivät keskity vain uhkatilanteiden havaitsemiseen ja reagointiin, vaan ennaltaehkäisyyn. Ennaltaehkäisyn tie on ainoa tie, jolla tuntemattoman hyökkäys voidaan torjua.

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

Check Pointista suositellaan lämpimästi ja toteutetaan luotettavasti kokonaisvaltaista, liiketoimintakeskeistä otetta tietoturvaan.

– Tietoturvan hallinta ei voi enää olla sattumanvaraista tai hajautunutta. WannaCry ja muut ransomware-harmit ovat osoittaneet, että kaikenlainen tieto on arvokasta – viimeistään kun sen menettää. Kyberrikollisten keinovalikoima ulottuu kaikkialle. Esimerkiksi suomalaisten organisaatioiden mobiililaitteet ovat vielä aivan liian kevyesti suojattu hyökkäyskanava ict-infraan, Lindqvist sanoo.

 R80.10 -alusta uudistaa tietoturvan yhdestä pisteestä hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus kattaa niin konesalin, pilven kuin päätelaitteiden ja mobiililaitteidenkin tietoturvan. Olemassa oleviin Check Pointin laitteisiin on softauudistuksen myötä luvassa mittavaa tehonlisäystä. Lisäksi moderni tietoturva tulee uudistuksen myötä järkevästi saataville myös aiempaa pienempiin ympäristöihin.

Tervetuloa ottamaan tuntumaa

– R80.10 on ilouutinen kaikille meille ja teille, joille tietoturvasta huolehtiminen on jokapäiväistä työtä. Varmistamme yhdessä Check Pointin kanssa käyttöönottoprojektien sujumisen. Kannattaa siis tutustua tähän ja merkitä sopivaan kohtaan omalle prioriteettilistalleen, Cygaten tietoturvakonsultti Kari Oja sanoo.

Kiinnostuitko sinä yhtenäisestä näkymistä organisaatiosi tietoturvatilanteeseen? Haluaisitko
37 % lisää tehoa Check Point -palomuureihin? Suositko yhden pysähdyksen taktiikkaa tietoturvaratkaisun rakentamisessa?

Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Sisältöjulkaisija

Uutiset

Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!
Uutiskirje, kesäkuu 2017 icon

Uutiskirje, kesäkuu 2017

Julkaistu 21 kesäkuu 2017

Toivotamme rentouttavaa kesää! Lue uutiskirjeemme.
Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä icon

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 on täällä - webinaari 14.6.!
Kyberturva on vaativa joukkuelaji icon

Kyberturva on vaativa joukkuelaji

Julkaistu 19 toukokuu 2017

Kyberturva on vaativa joukkuelaji
Uutiskirje ii, toukokuu 2017 icon

Uutiskirje ii, toukokuu 2017

Julkaistu 15 toukokuu 2017

Paras keino torpata kiristyshaittaohjelma