Sisältöjulkaisija

Takaisin

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta on täällä

Julkaistu 30 toukokuu 2017

Kiivaasti odotettu Check Pointin uudistettu tietoturva-alusta R80.10 julkistettiin toukokuun puolivälissä CPX 2017 -tapahtumassa.

Check Pointin vahvuus on kiistatta sen tarjooman laajuus, joka kattaa tietoturvan eri kerrokset. R80.10 -alusta auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän tehoja irti laitteista, joita nämä ovat jo hankkineet Check Pointilta. Lisää tehoja R80.10 tuo myös tietotekniikka-ammattilaisten ajankäyttöön ja yhteistyöhön. Se tarjoaa keskitetyn hallinnan tietoturvaan.

– Check Point Infinity on verkon, pilviresurssit, oman konesalin ja päätelaitteiden tietoturvan kattava kokonaisratkaisu ja R80.10 on sen mahdollistava alusta. Emme odota, että murtovaras onnistuu tunkeutumaan taloon vaan mahdollistamme liiketoiminnalle murtosuojauksen niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin uhkia vastaan, Check Pointin maajohtaja Robert Lindqvist sanoo.

Check Pointin ratkaisut eivät keskity vain uhkatilanteiden havaitsemiseen ja reagointiin, vaan ennaltaehkäisyyn. Ennaltaehkäisyn tie on ainoa tie, jolla tuntemattoman hyökkäys voidaan torjua.

Kokonaisvaltaista tietoturvaa

Check Pointista suositellaan lämpimästi ja toteutetaan luotettavasti kokonaisvaltaista, liiketoimintakeskeistä otetta tietoturvaan.

– Tietoturvan hallinta ei voi enää olla sattumanvaraista tai hajautunutta. WannaCry ja muut ransomware-harmit ovat osoittaneet, että kaikenlainen tieto on arvokasta – viimeistään kun sen menettää. Kyberrikollisten keinovalikoima ulottuu kaikkialle. Esimerkiksi suomalaisten organisaatioiden mobiililaitteet ovat vielä aivan liian kevyesti suojattu hyökkäyskanava ict-infraan, Lindqvist sanoo.

 R80.10 -alusta uudistaa tietoturvan yhdestä pisteestä hallittavaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuus kattaa niin konesalin, pilven kuin päätelaitteiden ja mobiililaitteidenkin tietoturvan. Olemassa oleviin Check Pointin laitteisiin on softauudistuksen myötä luvassa mittavaa tehonlisäystä. Lisäksi moderni tietoturva tulee uudistuksen myötä järkevästi saataville myös aiempaa pienempiin ympäristöihin.

Tervetuloa ottamaan tuntumaa

– R80.10 on ilouutinen kaikille meille ja teille, joille tietoturvasta huolehtiminen on jokapäiväistä työtä. Varmistamme yhdessä Check Pointin kanssa käyttöönottoprojektien sujumisen. Kannattaa siis tutustua tähän ja merkitä sopivaan kohtaan omalle prioriteettilistalleen, Cygaten tietoturvakonsultti Kari Oja sanoo.

Kiinnostuitko sinä yhtenäisestä näkymistä organisaatiosi tietoturvatilanteeseen? Haluaisitko
37 % lisää tehoa Check Point -palomuureihin? Suositko yhden pysähdyksen taktiikkaa tietoturvaratkaisun rakentamisessa?

Mikäli vastaus on kyllä, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää!


Sisältöjulkaisija

Uutiset

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen icon

SOK ja Cygate Oy solmivat ICT-yhteistyösopimuksen

Julkaistu 11 tammikuu 2018

SOK ja Cygate Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen tietoliikenneverkkojen kokonaispalvelusta. Sopimus kattaa myös tietoturva-alueita ja laajentaa nyt neljä vuotta kestänyttä yhteistyötä.
Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa icon

Cygate Oy ja Advenica tarjoavat turvallisuusviranomaisille soveltuvaa kyberturvaa

Julkaistu 11 joulukuu 2017

Cygate Oy on tehnyt strategisen kumppanisopimuksen kyberturvallisuuden asiantuntija Advenican kanssa.
Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n icon

Telia vahvistaa kyberosaamistaan ostamalla Propentus Oy:n

Julkaistu 30 marraskuu 2017

Telian tytäryhtiö Cygate Oy ostaa identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy:n. Yritysosto tukee Telian strategiaa investoida ydinliiketoimintaa vahvistaviin palveluihin. Vahvasta kyberturvaosaamisestaan tunnettu Cygate Oy pystyy yrityskaupan myötä tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia tietoturvan kokonaisratkaisuja.
Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina! icon

Cisco palkitsi Cygate Oy:n vuoden 2017 Meraki-kumppanina!

Julkaistu 28 marraskuu 2017

Cisco antoi vuoden 2017 Meraki-kumppanuuspalkinnon Cygate Oy:lle 23.11.2017 järjestettynä Kumppanipäivänä.
Uutiskirje, syyskuu 2017 icon

Uutiskirje, syyskuu 2017

Julkaistu 29 syyskuu 2017

Osaamista ja asiantuntijuutta käyttöösi - lue uutiskirjeemme!