Hyppää sisältöön

Rentouttavaa kesää!

Lue tästä Cygaten kesäterveiset.

Sisällytetyt portletit

Sisältöjulkaisija

Uutiset

26 kesä 2014 — Cygate on valittu Helsingin yliopiston uusien tallennusjärjestelmien puitetoimittajaksi. Sopimus voitettiin NetApp-teknologialla.

Sisältöjulkaisija

Tapahtumat

4 marras 2014 — Olemme jälleen mukana Korkeakoulujen valtakunnallisilla IT-päivillä 4.-5.11.2014 Helsingin Marina Congress Centerissä.

Sisältöjulkaisija

ISO-sertifikaatit

20 touko 2014 — Cygate Oy:lla on tietoturvallisuuden hallinnan ISO/IEC 27001, IT-palvelunhallinnan ISO/IEC 20000 sekä ympäristöjohtamisjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatit.

Web-sisällön esitys

Ratkaisumme

Rakennamme luotettavia ja liiketoimintaa tukevia ICT-ratkaisuja yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Tietoverkkojen, tietoturvan, viestinnän sekä konesaliratkaisujen maailma kehittyy nopeasti. Koulutamme jatkuvasti omaa henkilöstöämme niihin viimeisimpiin tietoihin ja taitoihin, joita asiakkaidemme tietoverkoista, tietoturvasta ja konesaleista vastaaminen edellyttää.

Sertifioidut asiantuntijamme toteuttavat ja ylläpitävät näitä IP-verkko- ja palvelinkeskusteknologioihin perustuvia ratkaisuja. Niissä yhdistyvät Cygaten omat sekä valittujen yhteistyökumppaneidemme ratkaisut ja tuotteet.

Web-sisällön esitys

Palvelumme

Tietoverkot, tietoturva ja palvelinkeskukset aina ajan tasalla.

Cygaten tietoverkko-, tietoturva-, palvelinkeskus- sekä viestintäpalvelujen tarjooma koostuu konsultoinnin, asiantuntijapalveluiden ja jatkuvien palveluiden kokonaisuuksista.

Asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden selvittämisen jälkeen valitsemme teknologian ja palvelut, joilla haluttuihin tuloksiin päästään. Tarjoamme asiakkaillemme myös 24/7-palveluita Verkonhallintakeskuksestamme sekä räätälöityä tietoturvaosaamista Tietoturvanhallintakeskuksestamme käsin.

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Etäkoulu Kulkuri
Case: Etäkoulu Kulkuri

Reaaliaikaisesti verkko-oppitunnilla WebExissä. Lue lisää

Case: Rani Plast
Case: Rani Plast

Rani Plastin tavoitettavuus uudelle tasolle. Lue lisää

Case: Metsäkeskus
Case: Metsäkeskus

Cygaten ratkaisu vapauttaa Metsäkeskuksen resursseja. Lue lisää

Sisältöjulkaisija

Kumppanit